有冇人胳肋底出汗好臭

461 回覆
487 Like 23 Dislike
呢隻我用過粉紅色 幾香呢隻
好似日本先買到? 香港冇乜點見有
試下施巴隻噴霧
我都係用呢隻 搽完果下胳肋底好乾爽好舒服
我過埋呢幾日 就會開始做多啲運動 排下汗
用止汗晶石
用咗完全冇味 但唔方便
我用開呢隻

不過我睇過其他牌子其實大家成份都係嗰隻鹽,係差在有冇加香味,我自己就中意冇香味
唔方便 即係點?講下
佢係一舊水晶咁,你要前一晚加水再碌落underarm
唔記得就。。。。。。
我通常沖完涼就用

樓主可以試下呢款 惠康十幾蚊就有
用一次大概可以keep到3-5日 視乎你嗰幾日出汗量大唔大 個人會剪開一格格慳住用
用酒精抹好傷,格肋底既角質越黎越厚,會有好多粒粒同變黑。脫咗毛同無脫一樣臭,去做止汗療程(脫毛公司)完全無效 可以慳啲錢

手術依家2019年,已經唔係切汗線了,亦唔會轉移其他位置出汗,亦唔會出唔到汗。上網睇過,評論好50/50 有人話做完唔臭,有人話好快臭返,樓豬可以上網睇吓

止汗石唔知係咪以前我用過果個,係對壓力汗完全無效,樓豬可以慳返啲錢

止汗劑千其唔好用有味既,出左壓力汗會更臭,渡邊代言果隻無味既,可以止臭但止唔到汗,但不錯。gastby 隻抹汗濕紙巾抹完更臭,不了

樓上有人介紹格肋底m巾,不錯
小林製藥出左隻香味格肋底m巾,可以keep到12小時up,不錯。但留意格肋底m巾唔可以濕水,會無效,有香味果隻先好用,要配埋渡邊代言果隻/其他無味止汗劑用
基本上你用消毒紙巾 抹走表面的細菌 自然就無味 但治標不治本
樓豬,就係呢隻
完全無效,可以唔洗試
呢隻唔係for你既壓力汗
普通人汗臭就有效(我諗)
用無患子植物香體磨砂霜!
有無聽到佢話緊張先臭
我都做完微波除汗腺
宜家10日 胳肋底仲係腫+痛 上臂有d麻痹扯住扯住咁 舉唔直隻手
但暫時效果都ok 感覺無咩臭狐味 等生返d毛出黎先知道真正效果
唔緊要啦 我會樣樣試下
各位唔識咩叫壓力汗可以上一頁出去google下先,樓主唔係熱到出汗臭,佢係壓力汗既臭
遲啲可唔可以講下你嘅情況
真係好想知術後嘅情況
拜託哂
屋企冇浴缸
無得感覺架,要問人,如果你唔介意
不過你underarm係唔係變到好大撻黑色
btw用咗幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞