去英國搭乜機好?

324 回覆
39 Like 18 Dislike
個空姐成個女皇的教室咁
黎緊坐emirates heathrow入 Gatwick走 兩程transit time都係around 3hrs
巴打 唔好意思 想問下 呢個係economy定乜
上次Dubai返香港 勁空 我都訓哂3個位 好舒服 成程機又靜 好好訓
其實唔介意轉機我覺得sq 屌打
Best airlines of the world 一定唔會伏
搭過㗎787 返唔到轉頭
但喺sq 去london 好似a380 多
咁癲 不過服務態度黎講都係亞洲公司比較穩陣 英國人可以好懶同好直接咁拒絕你
坐開CX同BA
CX女靚,野食岩口味,時間靚,寄倉30kg
缺點係總計上機行李輕啲,貴
BA女樣衰,野食岩英國人口味,
但總計可以拎重啲,又平啲
ay 時間都幾靚 飛英國凌晨機 去到朝早9點幾 過關攞行李唔使點等

回程夜晚6點幾飛 返到香港晏晝2點幾

嘢食 crew 都唔差 座位舒服

係轉機用細機要將就吓
一定唔會咁耐 佢英國飛uae一日有幾班
Emirates 等around 3hours

Btw 差幾多先直航同轉機
Qatar 去程兩班機都少人
野食幾好食
轉機咪當畀隻腳休息下 周圍行下 多哈機場幾大
通常平過emirates少少
你有冇儲Asia miles
純粹個人覺得 坐得long haul寧願比多少少錢坐得舒舒服服
BA真係不了 啲空姐真係西
CX A350又可以有Wi-Fi用 整體來講econ都幾好
樓主你筆直係咪好手緊
搭單想問有咩直航倫敦係少人?未試過搭直航
Econ頭一排,真係幾舒服,空姐冇西面,冇乜大陸人,通常鬼佬多,平靚正CX狗也不屌,貼錢買難受
冇儲開AM 唔係話手緊既
出黎做左2年野到 暫時未負擔得起坐business
多哈去gatwick個程 就係咁多人
六月返香港book咗CX
One way同到個時間太靚
其實而家維珍仲有冇香港藉空姐?
BA除咗A380同Terminal 5之外冇其他好處,不過有次俾佢upgrade做premium economy。
我上次個香港空姐好靚好正杯香檳都係佢比我
係咪econ優越
所有我都睇晒 可能唔係個戈都有覆
sorry bro
暫時睇大部份人都好似CX/維珍
你嚟緊會唔會多啲坐飛機 唔係嘅話不如開張AE EX 儲下one world 都好
Business CX真係好想坐 但我都只係畀得起Premium econ

Btw 飛機有Wi-Fi真係會開心啲 你俾我揀我都會揀CX
??????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞