杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
連登仔不嬲有叫開鄰國呢個term
照你既意思即係whatsapp圖冇改
而實物有冇改就不得而知?
杜生出嚟load 左咁耐點會咁撚蠢玩自己
睇下去保唔保豪仔架姐 我估佢都係出條片扮許志安
程小姐張圖應該係wtsapp個張
On9使乜研究張入數紙呀
有乜可能4/4入數 24/4先到帳
分明係個豪仔講大話啦
佢係估唔到豪仔做野咁垃圾
爆騷價真係好撚冇道德
咁即係要睇實物先知張收據有冇改過啦

咁躁做乜?
而家呢個年代仲有人講黃絲,都收晒檔啦唔係咩?
我以為得689後援會先仲有用呢個稱呼

今次點講都好啊澤係奶左野架啦
係睇佢點兜定認錯而已

不過如果我有同老細一齊做野我又有佢聯絡方式
我一定會sd msg追佢,就算佢回乜鳩都好
之後有嘈要屌都好,講野都可以大聲啲
而且乜野經HR,佢好撚大間集團公司咩⋯
乜呢度講嘢可以有保留嘅咩
而家屌緊杜汶澤喎
梗係要屌撚死佢啦
張圖係呢度有個仆街改嘅又點
梗係要屈人執相啦

利申 公司做開PS執相/畫Product
一睇就知有白9癡會員低手執相推大家炒車

真係成日都甩色 我之前見到都覺得好垃圾 日子都印唔到
雙方係fb公開都叫唔想公眾關注?

呀豪仔你又話問過杜生4月4號出糧嘅
點解會有個無咗色嘅2字?

唔通你入咗兩次數?
隔離大把2字畀你補落去啦
屌你仲未解釋到你個方格點解唔係貼實個甩色嘅2字

利申 無諗過撐杜汶澤
亦都可能原圖有俾豪仔改過
但係個咁撚明顯嘅方格係呢條On9執嘅
個格如果係補嚟遮個2字
點會個格同2字中間有空位呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞