杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
屌那聲
我係想解入數紙show 4 April果part
我咪講左我唔係撐拖糧果條仆街囉

係上面仲有人講緊虛假文書果part想講下平日成日見到既實況
部機印得閪

(利申x3:我真係唔係出黎撐杜生
從來我都無講過認同拖糧
只係想講呢樣灣喺行內好常出現唔識中文就返去讀小學
btw我唔會幫弱智人士打工
扮嘅姐 講兩三句粗口就懶係麻甩真性情 同班講粗口自認麻甩嘅港女有乜分別 連登仔都係睇性別黎屌架啦

杜生你請啲人係咪智障?
你上面個位on9
偽造文書仲大撚獲過拖糧
點解唔可以兩邊一齊屌
佢一時話自己係前銀行狗,一時話自己係銀行狗,我都係銀行狗,未見過甩色會齊緝緝成個正方形咁甩
我有叫兒登仔唔好再跟車太貼, 仲要係一個自認戲子嘅戲子講嘢
搵佢老婆出黎ko 左咪算

杜生 失望
佢份人咁撚串又厚面皮 點會認錯
杜生 (拖糧)
櫃員機問題
英雄狗漢
放大啲睇佢塗白左嗰格嘅左下角,突起左咁
我個人覺得啦佢有d節目係好睇好笑既,但單睇今次呢件事我唔知佢知唔知情啦,假設當佢奶左豪仔野,都唔洗咁講野咩9000蚊乜乜乜講野咁難聽既,佢覺得9000蚊小數目一件事,人地返工出量就係咁簡單,唔理9000定900做左野出量就係咁簡單,所以從來睇佢只係覺得好笑所以睇佢,佢講既野都一樣要自己過濾
之前蘋果頭版單野已經柒到貼地
話咁快又柒多次
證明蠢唔緊要 蠢仲要扮醒真係扮唔到幾耐
依樣真係賤到仆街呢條杜汶澤
都話拖到咁. 追咗都講大話
唔係咁常出現. 傻架咩你當人

咪亂鳩聽人講你就話係啦, 智慧智慧
人講乜你信乜. 智你老味個慧咩
我地杜生肯搵你拍野已經好好啦 仲痴心妄想有錢收 食矇你呀
真係後期加白 改圖黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞