杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
人地黑帶好好揪架
你班友點樣整?
我對住張原圖搞咗半粒鐘都睇唔到個格

極限都只係推到咁
點整到咁清?
成張收據都咁清 係個個位甩色
一個唔覺意
得罪黑道大佬
搵人買起你 到時1個打10個
Btw杜生個fb係咪lock撚左個留言
想發表下意見都唔俾既
咪咁撚小氣啦
得佢講冇人講
9千蚊都搞咁耐 想人免費咪講
見到佢兩公婆都唔開胃, 唔知做乜鳩

日日出埋d抽水反共post呃like, 鄰國鄰國名都唔敢開, 100毛質素, 拿你堂堂正正反共我撐你呀

個女既個死人樣又木口木面冇表情既, 視后喎
雖然 Model job 好多合約寫明60日/90日先出糧,但程小姐追得緊,你最多私底下話佢寒酸又好點都好,規矩上都應該準時出,更唔應該柒左就偽造文書,一黎犯法,二黎態度真係好惡劣。
講咁多咪又係拖糧
為左跟八掛follow 晒兩個
拿, 話改圖個班有機會又炒車
聽日豪仔拿張收據出黎真係一樣就搞笑
平時就擺撚哂款屌大陸
講撚到自己為公義而戰咁
次次屌佢抽政治水 就成班盲撐狗洗負評
根本條友係咩料 有腦少少都知啦
又要LOOP多次
其他白位既點陣形成長方形同4字左邊既正方形好大對比
如果係咁巧合得果個位正正方方, 我冇野好講
呢條撚樣幾時先收皮
上次杜汶澤屈鳩吳文遠當冇事發生過
不嬲唔鍾意佢嗰啲所謂真性格就攞正牌冇禮貌嘅性格
一個被封殺既人去封殺人
有玩開PS路過無聊研究咗一陣

依張係程美段facebook嘅原圖

放大佢先 (為咗有對比 放大埋下面果part一齊睇)

好簡單淨係用Brightness/Contrast (legacy mode因為睇得清楚啲)

見唔見果啲所謂嘅一格格?

依啲checkerboard pattern如果係改過圖的話 一定一定一定唔會match得到

所以表面上程美段upload嘅依張圖係無改過
至於豪仔張原圖有無改過就不得而知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞