杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
有d理智會分析件事果個就唔係杜汶澤啦
行內未有新指引
收聲啦你
咪係 呃人4/4入 = 事實

張甩色紙係 24/4 入 = 事實

邊個有錯?
已經召開緊急會議 返哂公司度緊今次點搞 俾少少時間OK?
成個等邊既格出左黎同其他白色位果堆不等邊格完全唔同
根本係果個位做過手腳先可以做到呢個效果
當上面VER2佢銳利度同飽和度TUNE到果一格變左同一隻色失左真
而家直頭用番原圖黎TUNE, 個等邊既正方格點解釋?

退一萬步, 唔理個格先
個4字左邊三點野又係咩黎?
連登仔又抄車
小畫家有得㩒個icon抄 顏色
改過數目字駛乜用ps
一陣班真心當你真係認錯CAP你圖喇仲曲
程小姐對石頭奶正唔正
關立會咩事
點解可以咁撚7
幫豪仔兜
喂 點解飛咗20個page變咗討論有冇改圖嘅 條女唔係話10號先比個account人咩? 理得佢用咩方法啫 拖糧已經仆街咖啦,仲要on99噤想呃人,最on9仲想叫人封殺佢冇cash flow就唔好噤串啦
今次我就撐車里龜
有朋友識真係笑左 聽講你家族做開妓 朋友識你

都ON9 朋友識 笑撚死人
唔信咪算囉 護主犬冇閪屌㗎傻仔
條女有哂前科
喺動漫節又唔係cosplay著套浴衣出嚟唔知做乜鳩
唔信咪自己喺連登search下佢去追post囉
就係你依啲冇腦狗公咁易上啲整容假波雞當
你咪繼續護下主cap圖畀你女神睇睇下有冇得免費屌一次囉傻鳩
唔信咪算囉 護主犬冇閪屌㗎傻仔
你老母有哂前科
喺係魚蛋叫我加100口爆埋唔知做乜鳩
唔信咪自己喺連登search下你老母個名去追post囉
就係你依啲冇腦弱智仔咁易上你老母當話自己冇做雞
你咪繼續護下主cap圖畀你老母睇睇下有冇得叫你老母加價囉傻鳩

加多句 個個人都知同朋友真係識你老母

真係9UP唔洗本
我幾撚時有幫杜生呀 我有邊句係幫佢呀
Cap嚟睇下啦柒頭 cap唔到嘅正傻仔老母又做雞
我由頭到尾都話杜文澤係柒咗係有錯
你老母生撚著你依啲閱讀理解係零嘅戇鳩仔真係慘 繼續二元對立啦戇鳩仔 不過睇怕你連二元對立係咩都唔識 讀多啲書啦 你老母係跛雞生著個連少少字都睇唔明嘅仔好撚慘㗎

我邊到有話你幫杜生??? 喂 我都想睇WO 你CAP圖黎睇下我邊句話你幫杜生 CAP唔到你全家係雞 皇天擊殺死全家 我而家話你9UPPER呀ON9 唔明呀?
有冇改圖關係到有冇偽造文書, 刑事黎

遲出糧呢點佢點都衰撚左架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞