杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
支持
咪住先, 甩色?

乜銀行收據打直印架咩
矮,肥,無腦,無文化,小家,低俗,自大,品格惡劣,狗眼看人低,最叻周街吠,成日黐飲黐食扮大支野,一句到尾,影衰香港。講緊我朋友周圍呵尿嘅衰狗
今次件事上係勞資糾紛 我唔知啦

但其實你講岩架
我作為平民啦或者普通觀眾
如果一個明星反共 我理得佢偷食啦
安心事件都係食下花生就算
如果一個明星係藍絲
我理得佢家庭和睦啦
就一定唔撚妥佢既
你未用過ATM?
其實係咪改圖都好 杜狗呢鋪錯晒架喎
無改圖最多少條罪
我咪就係話其他位置都有呢堆四邊形
同4字左邊撻等邊既四邊形好唔同
會唔會咁巧合?
你可以望下你tune個張圖其他地方
好多都出現嗰個正方格

都係個句有無改圖真係唔係重點
重點係whatsapp呃人比咗數
講真我個人真係唔信改入數紙圖呃人咁on9
人地要check都會check到
冇人敢駁
重點係有無拖糧仲大聲夾惡
我只可以以我之前工作需要話你知
啲入數紙真係成日都嗰個位甩色
不過你唔信都真係無辦法
Hi 豪仔
佢話四號入咗
但係後尾就話係廿四,張紙無咗色
即係廿四入啦
咁佢一開頭講咩四號入?
重點唔係呢個係咩?
如果真係4號唔係會寫 04Apr2019?

程小姐都自己整理好Timeline,明顯係杜生齋睇圖誤會咗4號過咗數,之後佢都有問豪仔
「十號先畀錢你,四號點過數?」

糧期幾時要睇佢去哋點傾,無合約條文我哋唔會知有無遲出糧
程小姐錯嘅可能只係唔小心講嘢,畀記者發大成件事
杜生錯就錯在衝出嚟柒
豪仔就唔應機,「遲」入數

係有班連登仔睇杜生唔順眼,一見到有機會就衝出嚟咬,完。
係咪想賴屎
補返幅圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞