杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
條支那臭雞又打簡體字又去歐洲走名牌水貨
換著唔係同杜狗拍檔,一早比連登仔狙擊啦
班盲撐狗永遠唔覺得自己盲撐杜狗就係最討厭嘅地方
行內人惡撚過共產黨
好衰唔衰 衰著做左連登仔最憎個d老細
叫條女拎返戶口張卡去銀行申請返張入數紙咪得囉屌你老母
佢啲口吻好撚小家
明明係遲咗 道歉都有骨
覺得自己好撚好笑咁
講到係呢行二十幾年
咁小事都要咁串啲𡃁妹
難怪你真係咁多年都無資格幫人
大大個正方格ZOOM近都話改

終於知咩叫
痴住碌撚都係冇個好人
正常,你試下講啲唔啱聽嘅説話就係打手/五毛。明星消費政治正常 因為大把人受呀嘛 同大陸人鍾意吳京一撚樣
打手全面進入
有得選,回歸後香港人做乜又雨傘又遊行又佔中,
豪仔都係時候收皮
收得啦
我用埋原圖, 甚至係你地既圖tune完再up左上黎
個正方格都仲係度

我就見到, 你地幾個話見唔到
咁俾各位巴打評下口同鼻拗
如果聽日杜生拎張原圖出黎 真係4號既話
咁匯豐就大獲
本地過數要20日
豪仔,洗定屎忽啦

《刑事罪行條例》 Crimes Ordinance
9-7 第 IX 部 Part IX 9-8
第 200 章 第 72條 Section 71 Cap. 200
製造虛假文書的副本的罪行
任何人知道或相信某虛假文書為虛假文書,而製造該文書的副本,意圖由其本人或他人藉使用該文書副本而誘使另一人接受該文書副本為真文書的副本,並因接受該文書副本為真文書的副本而作出或不作某些作為,以致對該另一人或其他人不利,則該名首述的人即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁 14 年。
佢比人拆穿左咪死兜話甩色囉!當人on9嫁咩,入數紙會甩色?
貝依霉肥到閪睇完真係洗眼
相反如果24既話 坐得監
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞