杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
我有話佢錯咩
杜汶澤正仆街
可能連登仔個個都係高層 可以直接質問老細
我出糧 請假都係經hr
今次個豪仔累到杜生柒咗 杜生咁小氣會唔會嬲到仆街即刻炒咗呀豪仔
佢好似係TALK SHOW講過自己唔撚係揸數, 講錢搵番呀邊個邊個
咁柒要推
9千蚊你都要特登打黎問我追? 下次唔駛旨意再合作 再叫同行封殺你
潛水咪得
偽造文書咁黎陰鳩個老細
唔炒講唔過去喎
咪答佢問左喇佢唔覆我所以先問一問你,想了解下大約幾時比到我我要計一計返數
唔係你
隔離有個杜狗打手死撐話條女唔直接搵杜生先
就咁同傳媒公開就係佢問題wo
係嫁啦
佢一聽到件事就火起
根本無了解件事
又唔問下女事主
直接屌左先
依家換來只有柒
杜生EQ低,好多時小事化大

好老實講

我對條「隆胸」婆無咩好感

但今次杜汶澤真係好撚仆街

第一, 佢d細做野閪, 屌你出糧都要三催四情, 自動波啦下話?????

仲衰撚過地盤的大判二判拖糧

第二, 你老味未搞清楚就開post屌9左人先, 你估你搞網台大撚晒咩
你條channel仲屎過笑波子大J架ja

第三, 記者不嬲係鐘意搞屎棍, 制造話題
人地幫你打工,你唔幫自己員工不特止, 仲夾埋人地前經理人一齊屌9佢, 叫人唔好接佢job?????
一d大氣量都無, 洗完人就唱9人, 仲衰撚過689,藍絲 仲學人做大佬

柒極都大把連登仔撐奶哂鞋底
呀澤黃絲黎 唔會錯 唔該樓主講野小心啲
你做奴做到傻撚咗
今次就撐條女啦
咁你搞清楚你間咩公司同人地間咩公司,你有冇個老闆電話人地有冇個老闆電話,你同人地性質情況唔同唔好拎自己黎做指標
給我推 往死裡推
我覺得係反雞先於撐杜
杜生咪又係靠嗰幾句對白呃飯食,個個覺得佢講D對白好笑就當佢神咁拜,有政治野出黎講兩句又氹到班連登仔吹奏佢,反正自己喺大陸冇市場,拍戲又唔掂,Viu D綜藝比佢講下D18+野就個個覺得佢破格係偉人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞