杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike

佢地班行內人依家想玩堅持無改入數紙
應該真係好驚有人搞大佢

咪撚比班大話精spin
你拖完糧, 講大話, 屈鳩人, 唱通街
鐵一般事實, 咪同我講咁樣係行規
呢個係中共嘅行規, 唔係你果行
唔信咪算囉 護主犬冇閪屌㗎傻仔
你老母有哂前科
喺係魚蛋叫我加100口爆埋唔知做乜鳩
唔信咪自己喺連登search下你老母個名去追post囉
就係你依啲冇腦弱智仔咁易上你老母當話自己冇做雞
你咪繼續護下主cap圖畀你老母睇睇下有冇得叫你老母加價囉傻鳩

加多句 個個人都知同朋友真係識你老母

真係9UP唔洗本
其實我入過數 知道果個位真係成日會甩色甩到咁
不過係咪改圖都唔係重點啦
就算無改圖真係甩色 一開始都無理由呃人4/4入咗
咪撚佢狗先
大是大非關頭
曲撚到圓D人唔明喇
你知連登幾多on9架啦
個個都用APP用PS推圖
跟本推完出黎張圖就已經失真
我都唔明點解有人為咗個格仔嘈

我冇見過甩色可以係甩一個字

而且啱啱好甩係個字中間 露出兩個龜頭
九成九啦 佢好明顯比豪仔跣左鑊 以為真係晏左少少去入數 4/4入左數條女唔去check 重要係娛記到篤佢
老實講依家條女有曬圖 有曬證據證明搵左豪仔我諗出到黎都無咩人會覺得條女錯架喇 屌你個總經理都唔夠大咩 下下搵大老細重洗做
其實已經好明顯係用小畫家改圖
點解仲可以坳咁耐
兒登仔有冇咁弱智
重點就係wtapp都講大話
如果真係24號入 就直接認24號入就得
就算個圖冇改 都係想講大話解決件事
而家係佢地先講大話引人懷疑
咁杜生點解唔正正經經出份澄清聲明,成個八婆咁post出黎
呢個真
叫佢兩個拎BANK STATEMENT出黎對下
一個茄哩啡越屌越富貴 一個教主反共反到住豪宅 兩位真係好兄弟
話佢冇改圖問題
不如話冇改圖既
我地一齊研究下點解冇改圖都要講係4號入數
分析下個原因係咩都好呀
係囉,有得投票選立會,點解重要攪事。就係唔得呀嘛

件事我解讀,豪仔為打份工食死貓扮出咗,跟本就係杜生拖糧,

我都唔明點解有人為咗個格仔嘈

我冇見過甩色可以係甩一個字

而且啱啱好甩係個字中間 露出兩個龜頭

圖又話失真 咁我想問點樣可以甩成咁?

嗱 原本張相就已經係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞