杜生,點幫得你落呀?

1001 回覆
3322 Like 33 Dislike
上網一睇咪知幾時過數
睇乜cctv簡單複雜化
大佬, 條女講左話係記者問佢呢排有咩job, 佢答話仲有幾間公司d數未收到
當然事實係唔係咁真係冇人知, 但你死都要jer住有冇問過阿杜生先, 其實你係唔係打手黎?
豪仔會話唔記得邊間啦
次次都去唔同銀行

點講都贏
不嬲覺得杜生濕濕鳩鳩
十號波完左嗰日係facebook叫員工唔洗返
搞到好似做show咁
人仔古仔低調得黎又型
啱包容下啦
又黎
聽聞阿豪係公司總經理黎 總經理都唔應人
你都岩既
係條女唔識做人
人地杜生裡都叫比位佢上
佢就為9千蚊同人反面
其實人地都叫比機會你做野 比人識
唔係撚有人識你用你咩
你唔多謝人 仲掉轉頭反咬人一口
抵佢比人封殺
用返我係隔離post講既野廢時比人話我撐杜生

公道講下單野唔好盲撐同盲反,條女出既相4月頭開始問,問左幾次,到今日收返張相又會咁岩冇左個2字,個前經理人話杜生4月4入左數比佢有冇咁岩呀,最後原來係4月24先過數比人,果個管數阿豪有冇係張相做手腳得佢知,但係條女唔去問老闆先就直接爆話人地拖量,如果老闆唔知情下係個員工自己拖拖下咁做野咪=屈個老闆拖量,成件事道理就係條女度,但佢用錯方法未清楚了解就去爆料,呢行唔識做人注定冇運行,仲有話咩9000咋下果d跟900蚊都要出嫁啦有做野就要出量嫁啦,如果係你地比人拖量人地彈句幾千蚊咋下你地會點?派四千今日都未收到錢果班日撚日開post屌啦,更何況而家人地返工出量比人拖
最後就係兩邊做法都有問題一個就為見報一個就衰左仲去串鳩人係咁強調9000乜乜乜其實幾難聽
中共唔敢 呀澤敢 呀澤>中共 撐杜撚又贏
佢whatsapp 同人講係4號呀
部機整都好, 佢整又好
佢係有心誤導人4號出咗

佢係想人地就咁當4號就算, 發現咗先話係甩色

點兜呀大佬, 咪撚玩啦銀行狗
一樣還一樣
隻雞唔做呢d 做得d乜?你想佢分析大市走勢定預測天氣?
條女一收線
就畀杜生擺上Facebook公審
唔怪得搵唔到篇新聞
其實好明顯用左塗改帶塗
好撚9
拖鳩人糧仲大聲夾惡
9000蚊唔係錢??
人地好聲好氣去追自己應得嘅糧都俾你開post屌
你一早出糧人地都唔會搵記者啦
垃撚圾
豪仔偽造虛假文書, 推到佢坐監
小畫家個塗改帶呀?
撤回修訂《引渡條例》遊行

日期:2019年4月28日
時間:下午3:00集合,4:00起步
集合地點:銅鑼灣東角道

一定要阻止立法
否則香港直送中國受審
係佢太快行左呢步姐,用返我隔離post講既野廢事比你話我撐杜生
公道講下單野唔好盲撐同盲反,條女出既相4月頭開始問,問左幾次,到今日收返張相又會咁岩冇左個2字,個前經理人話杜生4月4入左數比佢有冇咁岩呀,最後原來係4月24先過數比人,果個管數阿豪有冇係張相做手腳得佢知,但係條女唔去問老闆先就直接爆話人地拖量,如果老闆唔知情下係個員工自己拖拖下咁做野咪=屈個老闆拖量,成件事道理就係條女度,但佢用錯方法未清楚了解就去爆料,呢行唔識做人注定冇運行,仲有話咩9000咋下果d跟900蚊都要出嫁啦有做野就要出量嫁啦,如果係你地比人拖量人地彈句幾千蚊咋下你地會點?派四千今日都未收到錢果班日撚日開post屌啦,更何況而家人地返工出量比人拖
最後就係兩邊做法都有問題一個就為見報一個就衰左仲去串鳩人係咁強調9000乜乜乜其實幾難聽
杜汶澤串鳩程美段
https://lih.kg/hAsQfjX
#122 既圖5係 4月24號先收到數,
想問下除左恒母之外, 仲有冇邊間會咁耐先收到數
杜生你自己係fb同人道歉啦
屈完人就唔該認錯
拖足3個月 期間不斷問 24變4

垃圾杜生你仲有資格話鳩人?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞