LIHKG 箍牙集中討論區 15

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
基本上得佢一個係reception
我3年入面無見過第2個
診症室入面有個中年女人係醫生助手
助手nice既無咩特別
計埋醫生總共3人
基本上佢地都唔係好多野講個type
開頭都會有d驚架
之後熟左就會成日一路整一路講野
但係你問我技術上佢一定係好好
見依到成日有人話甩粒粒又剩
我一次都無試過
不過佢係專科一定貴
我箍完晒做晒手術都一段時間
依家諗返都係值得
咁一開始都幾恐怖喎
因為我諗住如果手勢 價錢差不多既話 可以搵個 nice d 嘅醫生
但佢好似真係好勁咁
佢做好多手術case
包括我
我有朋友兔唇都係佢箍再夾醫院做手術
其實個姑娘之後無乜野
但係好明顯唔識social
主要我諗係得佢一個reception
真係太忙又唔休無人黎
你未成為佢客人佢更加廢事睬你
咁勁抽?
但佢未講完就 cut 線又串77 個下
我真係好唔想揾佢

好多謝你既意見
見佢諮詢費平人地咁多
我估我會諮詢埋嘅 thanks! 但上邊又巴打話俾人搣塊面?
Lm. Next week first tray
咁我都明既
無理由比錢仲要比人受氣
真金白銀拎起碼幾皮野仲要比人屌
Consultation fee我都唔記得左幾錢
太多年前
摵人塊面就要問返上面巴打詳細少少
我就無試過
技術上佢係專業既
姑娘串咀我都有一半係認同既
想問下如果是起上嚟會露晒啲牙肉 嗰啲係咪上骨釘?
我之前cool過 但因為cool完冇帶固定器 依家移晒位要再cool 有冇巴絲有好介紹?或者有介紹有得平d?
想問下如果起上嚟會露晒啲牙肉 嗰啲係咪上骨釘?
我之前cool過 但因為cool完冇帶固定器 依家移晒位要再cool 有冇巴絲有好介紹?或者有介紹有得平d?

好想做正顎手術
但係已經箍緊普通科
圖係未箍同剝牙之前
我已經剝咗4隻
下次叫佢剝埋智慧齒
我笑嗰陣唔會露牙齦
咁我係咪骨性
我聽日去見牙醫, 好緊張
醫生冇同你講咩
有無箍緊既巴絲有用 herbst appliance
有既可唔可以分享下
其實啲釘點痴係咪都有影響個移位?
岩岩上咗藍色橡筋第三日,痛到咩都食唔到... 想問吓上藍色橡筋係咪成個過程最痛嗰part
係呀都係會影響牙齒排列同埋位置
冇左隻門牙 去左睇箍牙專科報價用DAMONq2 自鎖式箍要46000 唔包上下牙托 伏唔伏
有冇人知係點郁
LM
點搞好
想問下箍牙係咪唔用得電動牙刷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞