[BL] 207回召喚腐男腐女 一入腐門深似海

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
同意
你哋應該睇得多過我
我都係睇開History系列
唔知你有冇睇過澳門大學拍嘅徊憶
呢套野推我入腐門
無呀 去睇睇先
一下
果日係池袋animate總求成塊世初嘅banner掛左係店前
到底係邊個話世初依家已經冇人睇

鳳凰一輝初出場以為佢好撚勁
https://lih.kg/1167287
一輝邊度唔勁呀...人地最強召喚獸黎
貴鬼:一輝哥又為我們犧牲了
Btw 作為偽黃金廚表示咁多套lc 最勁最好丁
深藍與月亮直情係難睇
有冇睇過深夜的紅酒
終極難睇

台劇?
泰國電影
受公廁 真愛吸血鬼攻
為左比血個攻 同好多人扑野取血
班演員又奶LIN又奶腳指, 到底收左幾錢人工
聽到都驚
睇過 好癲
病虐
呢個當年好似都幾紅, 但我冇玩過
好中意果種愛恨交纏既糾結心理 明明中意個受唔想傷害佢但又忍不住要監禁佢 明知自己做錯但又返唔到轉頭
btw監禁倉庫最新幾集虐到喊 作者係好勁
病虐係個功好愛個受,所以更加想傷害佢、監禁佢 兩者冇衝突

我而家諗住睇完不肖子去追監獄倉庫 唔好劇透我plz
暫時覺得幾正
刻劃人物方面算點到即止,冇其他文字game咁多廢話,但同時就算配角都有鮮明嘅性格特徵
差唔多一開波就有殺人睇,雖然畫面唔算恐怖
啲畫畫得幾靚,睇得出好比心機畫,雖然冇戀獄系列或者liar soft作品嗰類咁有個人風格
真唔真呀 你講話睇都講左幾個月
平均我話會睇一樣嘢去到真係睇都要起碼成年
其實我都係 我通常係突然醒起然後又咁啱得閒先會開嚟睇
漫畫方面我會特別慢,因為我通常係搭車開電話先會睇所以宅喺屋企嘅時候就唔會睇到

不過我睇漫畫真係快,之前不肖子一日兩程車已經睇咗四分一,仲要唔係全部時間係睇佢(仲有睇下小說)

記得我最開心嗰次搭一程港鐵睇咗兩個單行本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞