[BL] 207回召喚腐男腐女 一入腐門深似海

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
漢化組都有資格講「不要盜取他人勞動成果」咩?
唔好意思我理解錯左
係街上Cos嘅話的確有可能係一般人心中係冇問題
細細個嘅我係街上見人著Lolita 都只係覺得果個姐姐條裙好可愛好靚咁樣

聚會上我覺得佢地老尷係因為大家講起大家最近嘅狀況時個男仔同果位女仔講話我對你嘅印象係留左係fb 上講動/漫嘅repost(類似啦)然後兩個就冇講野
至於女仔果邊
就算係fd都係咁講,美其名就不拘小節,但我覺得佢有少少我行我素
係屬於唔會理人地對佢點睇加唔會諗人地點睇佢(佢對依d人際關係嘅野反應係超遲鈍嘅果種)
我估佢自己都唔會覺佢地兩個相處得有少少老尷
唔係多宅友呀,講黎講去咪得我同我一直係post入面話嘅朋友b
但我覺得啦,除著年紀大左,好多朋友都唔會淨係係聚會講宅宅/偶像嘅話題
但佢嘅言行會令本身唔宅嘅朋友有少少因為咁對佢卻步(例如大家已經覺得同佢去日本會唔o岩玩大家都將佢塞左比果個宅開嘅朋友b,但佢本人其實又唔鍾意同朋友b去雖然咪又係每次話唔同佢去最後又係同佢去
因為你朋友同果個男仔唔係朋友
尷定唔尷對你個朋友都冇影響
小學聚會應該好多都冇見開面,個男仔無野搵野講下啫
面對唔同圈子講唔同話題,但有d人真係毒到興趣得acg
只有acg先可以變到口若懸河
如果唔係邊叫毒撚
我果位朋友個興趣問係淨係得動/漫
佢係愛書之人黎又鍾意動物同埋佢都好鍾意歷史
所以要同佢講依d佢都會好願講
同埋佢本身就係面對唔同圈子講唔同話題嘅人
只係唔知點解淨係會repost d毒毒野所以好多唔熟佢嘅人淨係覺得佢鍾意毒毒野而唔太會同佢相處到...?
Btw有d人真係點樣先撬開佢把口
上述講嘅宅宅朋友b不定時會係fb/ig叫春
我地試過chok下佢關於戀愛嘅話題佢一下就黑面一下就即刻瞓著
聽佢講佢有朋友係個gp到講有個同學結婚佢居然打左句no comment 仲好自豪話搞到全gp冇聲出
雖然a4已經上左好耐 不過最近睇左好多marvel 發現ironspider真係好正tom holland個翹臀好正救命
Ironspider係a4真係好虐嘅糖黎
不過我覺得佢地似母女情深
Btw絲打你個名...
ronspider#yup
mr. stark mr. stark mr. stark...Tony...
又萌又虐
因為唔毒嘅野好多人PO, 自己repost毒野可能for bkm
不定時會係fb/ig叫春 即係講恨嫁, 想有男朋友之類?
請問有無泰劇推介?
追完不期而愛同清明 E+追緊雙子偷心 劇情可膠 但顏值要高 本人J唔落3次元但有開泰劇
*睇開
雙子偷心好唔好睇?
我見而家係SELL緊Singto果套他在清明來看我 (係咪即係一年生CP已拆?
呢套可以 但個受太多ff
係 好似D人仲話Singto都係多數做受 走唔出戲路 雖然靚仔
一年生未追2季
Singto唔係做攻? 佢一年生都攻
但其他唔係攻
下, 佢有咁多套BL????
睇下佢地啲文呀圖呀當冇事發生又勁期待7朋套spiderman又覺得好虐
btw psycho pass真係好好睇
香港Gucci 爆發德國麻疹呀!!!
https://lih.kg/cDBeoS
各位小心
一種係類似係我一個人也很好呀,冇人愛自己就自己愛自己果d啦
但到我地想關心下佢講戀愛野講結婚就屌9我地
另一種就係我一個人翻工好攰病左好唔舒服仲要po相係fb/ig唔夠要完完全全再copy一次係what’s app咁
一定要人覆佢好你辛苦啦咁先肯放過你
依家聽朋友講話依家已經發展到吹一吹風濕一濕凍一凍就病,身體虛弱但又唔洗瞓覺唔洗食飯咁樣
我都唔知點解另一個朋友仲頂得佢順
最後一句

原來有KISS面豬仔, 戲入面好似冇
Psycho pass第二季個男主完全消失左
好似有聽聞會出第三季 但我已經完全唔知個故事想點
屌我又係d係fb狂發廢po但冇人理果d
雖然個ac本身就係當樹窿用冇add過現實friend
依套好睇無論劇情定基情都好正
第三季分分鐘連女主都消失埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞