[BL] 207回召喚腐男腐女 一入腐門深似海

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
無論係小說 動漫 劇 各種同人
都可以入黎一齊分享交流
分享作品個陣可以highlight名稱方便之後整合
可以講多少少內容同評分
幫助其他朋友食用
求文可以講下想要咩類型同之前睇過咩文覺得自己啱

http://lihkg.com/thread/335069/page/1?ref=android
入面有好多bl漫畫/文推介 方便新手食用

https://lihkg.com/t/521538/1?ref=android
BL綜合作品簡介

外貌評分表:
5**:世界既Bug
5* :男神
5 :明星樣
4 :校草
3 :中上
2 :普通
1 :柒
U :生化樣
我都睇晒, 得溫子仁做導演果d先好睇
兒凶3開始派膠
netflix有冇咩劇情好, 角色最好唔係反應低能嘅鬼片介紹?
我覺得鬼片始終係電影, 我睇果時投入就夠, 之後就乜都唔記得晒

搬多次cm
咁我推介唔落啦 netflix出品嗰D硬係膠膠地咁 (雖然照睇)
前幾日煲完魔娃系列
呢幾日煲戀愛巴士
同埋16+/18+嘅片有心理準備 唔係有露嘢嘅就斷/爛身體器官 (會close up鏡頭)
如果你係電視睇會覺老尷 (有人係到)
求其貼張圖鎮一鎮圖

搬多次cm 唔自覺踩中
唔該哂
我對電影都有我自己心入面一套要求
有時睇CULT片都係, 係有露唔係有露
即使我全家都知我鍾意BL, 我都做唔到個MON開住H畫面

血腥係核突, 仲有喪屍呢類我又唔覺得恐怖
淨係" 哇, 插眼球囉, 屌你, 好撚痛啊~屌~"
"d血假到你, 邊有咁多呀痴媽根~"
唔係睇鬼片可以得倒果種心寒嘅緊張爽快感
但係冇意義嘅驚嚇位我又覺得手法太低 貴精不貴多
Netflix出品就係正正呢個問題 起碼大半有露嘢 有時屋企人係到 好老尷

我都唔係咁鍾意見到close up核突器官
鬼片低手D我接受到 畢竟比唔上溫子仁
反而我prefer殺人片,冇乜睇鬼片
我睇呢啲唔係為咗恐怖,而係睇人比人殺嗰種快感
有露點嘅話就係會有啲老尷嘅,不過斷/爛身體器官唔覺有乜嘢

起碼我會夠膽喺街睇鮮胎活剝 (雖然未試過咁做)
netflix好啱你 勁多close up鏡頭(殺人/傷人)
聽聞有少量戲/劇有埋露J tim (無睇過)
冇訂過netflix,不過其實有啲想睇入面其中一個show,因為佢係我睇過兩本法文笑說中間發生嘅事(係之前我話同殺戮跟蹤有啲似嗰本之後,用有刺嘅j姦到個男人出血過多死嗰本之前)

不過唔知香港訂嘅話會唔會睇唔到
係咪切完條j show條假j出嚟? 維多利亞壹號有啦

如果真係仲attach喺個人度嘅j嘅話,我諗香港應該唔出得街?
我對電影都有我自己心入面一套要求
有時睇CULT片都係, 係有露唔係有露
即使我全家都知我鍾意BL, 我都做唔到個MON開住H畫面

血腥係核突, 仲有喪屍呢類我又唔覺得恐怖
淨係" 哇, 插眼球囉, 屌你, 好撚痛啊~屌~"
"d血假到你, 邊有咁多呀痴媽根~"
唔係睇鬼片可以得倒果種心寒嘅緊張爽快感
但係冇意義嘅驚嚇位我又覺得手法太低 貴精不貴多
反而我prefer殺人片,冇乜睇鬼片
我睇呢啲唔係為咗恐怖,而係睇人比人殺嗰種快感
netflix好啱你 勁多close up鏡頭(殺人/傷人)
冇訂過netflix,不過其實有啲想睇入面其中一個show,因為佢係我睇過兩本法文說中間發生嘅事(係之前我話同殺戮跟蹤有啲似嗰本之後,用有刺嘅j姦到個男人出血過多死嗰本之前)

不過唔知香港訂嘅話會唔會睇唔到

我朋友係挨落嚟 有時仲訓埋
我唔介意一兩次挨落嚟/捉住我<-鬼片 憤性就
多數我就等碟/netflix啦 係遲D先有得睇姐
甘寶個朋友咁講嘢嘅

我果位朋友會借機會打我另一位朋友/拍佢個肚添
一個願打一個願挨囉
被打嘅果個朋友仲忍到佢
我覺得係人與人之間嘅接受程度唔一樣啦
我動態視力差睇戲好易頭暈所以都會挨落朋友/捉住朋友
不過大多數朋友都知我依樣野就唔介意姐
唔係呢個 好似係類似羅馬戰爭戲 (其中啦)
差唔多集集有露嘢 一係開戰 一係好似A片活動嗰D (聽返嚟)
唔肯定netflix有無你講個套
你知唔知名叫咩?我查下netflix有無啦 中/英名
我係覺下下挨落嚟 有D重
如果佢開場挨落嚟 挨成兩個鐘嫁
又唔好意思fing開佢 話哂咁多年朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞