IT界討論區(62) IT狗1001無人要

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
無人會跟課程教既用法
map attach個tag
Reduce 跟tag collect
Hi
人工ok
睇你隻lang幾強大,可能有已經有groupby function
痴線佬
唔怪得50k人工
乜u教ee咁好
不過咪又係個d野,用個時識睇點用就得,我學過都唔記得啦
我有睇上面巴打話list comprehension
果個我明
但每一次loop條list都只可以filter到一類
就諗要每一個type都loop一次咪好慢
如果跟map咁collect 而我之後又想分開幾個list object
係咪最後都要寫幾句if==key拆開
有冇方法用FP loop一次就分晒幾條list出黎
定其實應該繼續用map儲冇必要特登拆開
6年經
應該好易做到3x-4
兩年半前,我fg做左幾個月時, 有agent話兩萬冇可能
我係收到兩三個call,但都係agent call,我同佢地講都唔會考慮ap位
我自己都做3年ap,jp p ap 仔總共六年
btw 其實唔太知道點樣直接揾公司既pos,我都有揾個官網,但都唔太見到相關野
而家it 人工對比我六年前做個陣好好多,叫萬五都好多hr話我on9
兩年真係跳左兩轉先兩萬幾,不過再接住做一年比較仆街公司炒,跟住上去勞工處吵去拎賠償
但拎完個陣都要揾番新工去過冷河,跟住就到而家
唉,只可以話香港it 狗真係
呢啲垃圾 agent
半年經24K 都大有人在
reduce 1次
tricky位係要加一個空既Dict 係array [0]
因為HR係俾IT生態鏈更低嘅行業,佢哋入職多數得13-14k,做咗近十年野先得兩萬幾多啲

比著你係HR,梗係會葡萄IT狗,見到你做幾年已經咁高人工,所以係咪都壓你價,等自己個心好過啲
讓巴好似冇得揀??
咩冇得揀?
冇工開?你個名太好記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞