IT界討論區(62) IT狗1001無人要

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
已好耐冇上jobsdb
而傢興用linkin? 冇用過,好似將自己d野post晒上網
linkin仲多agent
同埋我用假名加唔寫咩公司
費事比agent打去公司cold call
有無巴打做過 XY Capital Limited??間野做Prop trading佢地LinkedIn搵我話Junior唔識C++可以on job 教
會唔會有伏?
咁上咩?
hktvmall career
將成個自己寫既pandas based ORM model 放入一個叫dash既web framework
變左一個user可以drag and drop 加減field既view

睇住D abstraction layer全完work得番
有冇話有幾多個zones?
睇個table 搵唔到呢d information
見到篇文話有3個datacenters. 但唔知係咪真係3 個zones
有講3個AZ
不過嗰篇野有條link叫你睇各region有咩services, 入到去個表未有Hong Kong

另外,你地覺得學aws/做aws前途如何?
我上一間同而家呢間都走緊向aws
點都好過ali cloud
而家開始多fg入行, 實fill到大把entry位
你到10-11月果時就知, d fg死得7788班agent又出黎瘋狂搵人
coding javascript with php
頭先in完某物業管理大公司 咁大間公司得4個it developer
想轉工
有經唔難轉
hopl
所謂有經肯定唔計我呢類轉行intern經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞