IT界討論區(62) IT狗1001無人要

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
重點唔係係.then度
應該話用.then同function入面冇問題,但係結果會有問題
好耐冇睇MON
27" 2K/4K有冇推 小打機
已經有隻32" 144 2K 所以新果隻唔洗要144
目前睇岩 276E8VJSB 好似好平 GAMMA又唔太高 廣色域 有冇巴打用過有感想
同埋有冇推其他既MON
SOR POST錯
自膠
response左個未完既future?
屌你老母
一行過好撚難睇
訓前開估:
我引用果時見佢啲code分咗行,問下連仔點解分唔到
JS 好怪
.then(data => { result = data; }); data 應該=promise
句.then() return Nothing
await Nothing 點解唔出compiler error
未寫個js
點解咁少工
await係for async function不過正正就係用黎等埋個promise resolve先繼續行下一句
基本上係用黎replace promise.then.catch既syntax
不過我未試過又await又then會點
await又then真係未試過
係淨係等someAsyncFunc行完
定係會等埋then入面行完
感覺then未即係同call ajax on success同樣功能
好少機會未試過寫on success類似功能
你可以當then係第2個asyncFunction,必定要係第一個async有return之後先開始做,其間個compiler繼續直落
個function totally functional

呢類野究竟係唔識 定係特登
好多人覺得個code有bug
睇真d其實冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞