減肥求鞭策(肥圖慎入!!)

411 回覆
107 Like 461 Dislike
減半太多啦,身體適應唔到會好易憫
忍不住就會暴食吓,仲衰
由飲嘢少甜走甜開始最簡單
我都係咁,飲食習慣無大變,覺得咁樣最好
想知呢個係咩Apps同埋減咗幾多啊
戒咗佢啦
garmin app,減左大約30磅
唔該晒
咁你加油 咁後生俾自己搞成咁
減肥唔係一件難事 亦都唔係一件容易事 大家一起努力
收到 有人鼓勵差好遠
各30
先負重後帶氧(唔知點解但個個都咁講 )
不過負重好難計時間既 大概啦
留名求教減肥
有菜有肉 飯量比平時少
明知肥既野就唔好食 例如宵夜,油炸野
已經唔算戒得好清
搭單一問
晚上食飽去快行 行到出曬汗
每次30分鐘 一星期大約三至四次
唔知會唔會成功減到

前提係我平日好鍾意飲茶走 一星期3-4杯
就算俾你跑30分鐘, 都未必消得走你嗰一杯茶走

都係嗰句7分飲食3分運動, 唔肯改善飲食習慣就不如浪費精神諗減肥啦
搭單一問
晚上食飽去快行 行到出曬汗
每次30分鐘 一星期大約三至四次
唔知會唔會成功減到

前提係我平日好鍾意飲茶走 一星期3-4杯
就算俾你跑30分鐘, 都未必消得走你嗰一杯茶走

都係嗰句7分飲食3分運動, 唔肯改善飲食習慣就不如唔好浪費精神諗減肥啦
返工要提神
會跑多d同食少d飯補番
唔該曬
能否跟你操
肥仔 接受到
大波肥仔 接受唔到

130減到80 都係有波
個半月由80kg減到60減太快唔係好事
https://www.quora.com/How-much-weight-can-I-safely-lose-in-one-month

Weight loss depends upon individual to individual body response . A healthy and sustainable rate of fat loss is roughly 0.5 kg to 1 kg per week. You can achieve this by creating a caloric deficit of 500 to 1,000 calories per day. Combine a healthy diet with regular exercise to lose weight without experiencing the negative health effects of overly rapid weight loss. So you need to focus on healthy weight loss i.e. 3-4 kg in a month by diet, exercise or you can go for Ayurveda herb Garcinia Cambogia.
咁瘦 邊洗減
(. ) ( .)

Ching download 個 App 叫Nike training club 操下,有恆心做好work.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞