[PC/XBOX/PS4]隻狼討論區15 1001開post呀呀呀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
見佢放粒野出黎就按圓圈行去佢隔離斬佢
放塵煙就死擋就得
一熟左貓頭鷹p1真係禁住黎打,平均1-2藥
佢出寄鷹斬->箭步閃一文字二連回軀幹
四連擊(尾兩下好快)->擋完回斬
如果近身有機會就狂攻,佢大概擋第三刀就parry再放炮仗,箭步閃再斬

p2你講個款係分開既情況
最煩有時佢放完煙即出藥,不過我發現放煙跳走係最有效
就算佢唔即刻禁藥玩衝斬都好大機會踩到佢頭
有無人玩擲錢,威力係咪好大?

終於畢業今晚早啲瞓
赤鬼變赤目係咪唔想比人用嚟farm lv
其實好睇打法
但係中年一心最難呢度應該好多人都唔認同

有D人擋苦手
有D人避苦手
有D例牌貪刀
有D鐘意磨
十文字好用? 學唔學好
我覺得成隻驚最難嘅boss應該係gameplay頭半個鐘嘅赤鬼
我唔係好明赤鬼變赤目係咩意思
最好用我覺得係一文字二連同不死斬only 其他都係花巧野
我反而好期待佢d奧義秘傳會唔會正左
係咪即係道順/居合佬嗰種正常體型紅眼
咁就唔可以一爆死兩件
修正當使用「剛幹糖」與「剛幹御靈降身」的狀況下,防禦或彈回敵人攻擊時,玩家的體幹傷害不會減輕的錯誤

咩依家無效既咩?
係咪驚人用赤鬼打死個兩隻雙刀佬刷經?
其實我覺得無咩意思,仲無效率過過速刷樓上隻武士+忍者
終於白金 唯一一隻唔可以無傷過係p2 老一心
我刷左十幾lv都用呢個方法
最後幾lv發現喺佛衝上去直接捅死房隻忍者再番去坐火好似仲快啲
而且有時赤鬼一野打唔死兩個
最重要係睇你願意幾卑鄙,
中期水賦有條精英拎長槍啲招勁闊,我卡樓階磨死佢算。
我淨係跳同step掉轉
無patch掉錢,隻狼富可敵國可以點搞
俾你無限錢做到啲咩 常註激光劍又點
未拎石?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞