[PC/XBOX/PS4]隻狼討論區15 1001開post呀呀呀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
P2就咁shift 識破
佢得一下係下掃 但捉錯路硬食都係扣半血
反而無識破 中突刺就重傷/等死

平時擋開攻擊就得 佢長槍係擾人眼目 但唔算勁
最重要唔好貪刀 淨係識破完先偷斬一下
有,但成日唔記得㩒睇人用秘傳,龍閃屈p2,差唔多扣咗9成咁滯我再唔得就用呢招屈佢
更新後嗟怨之鬼仲有無得用跳樓大法?
其實劍聖啲招好特別

我都有學過下兵器 但未聽過槍劍組合

基本上長槍一定要兩隻手揸 單手唔夠力控制

之前試過用兵器原理 同身體姿勢預測佢出招 但完全唔work

非常好奇 佢啲動作參考乜設計出黎
果把槍我懷疑係開場動畫 比一心殺果條友 留底係果度 個場境都似樣
上戰場長槍係有用過刀好多,葦名一心雖然話劍聖,但打得個國家返嚟槍術點都有咁上下修為
無意中發現老一心p1可以無腦不死斬不停扑死
p1我過到,喺p2咋
鎗術都好勁
有冇人覺得Hard mode唔用忍具 道具 打 水生凜 重撚麻煩過 破戒憎
弦一郎個頭,應該係
p2 我貼撚住打 佢提腿 立即 走去背脊斬
出投技即刻跑左右

老一心 最契弟係 後跳一文字二連 成日一心急就比佢扑傻瓜
丈同巴斬斷唔到龍𦚯係因為無紅不死斬去'拜淚'
佢地應該因爲黑不死斬(最尾義父或者弦一郎拎住,考慮依兩個係凡人級數做唔到狼做到既奇怪野,加上末段丈同巴個墳被掘,應該係由個墳得到把野)而死,會死但係就斷唔到龍𦚯繼承去另一個人(現任卿子)

源之宮同白蛇谷係同出淤加美族但係唔同種黎(防毒/唔防毒),睇過分析話源之宮啲戰士同啲吸精粉餅係長期飲源之水先變成咁
睇有個streamer打修羅一心
卡左好撚耐差一下贏,結果斷手掣
佢當下灰晒佢仲要有抑鬱病史
嗰下幾驚佢第二日出事
其實P2仲易啦,佢d大招太明顯同易避,等佢硬直跑去片佢2刀。
比起FIFA果D算佛心啦
今晚再試下先
明知白金係要刷
都話唔好玩
白金又冇用
仲要宮崎既都算易唔煩
爆到機就唔難白
巴打有料唔記得左黑不死斬,丈應該就係用黑不死斬自殺死(物品"斬斷龍𦚯碎片")
但係仲有個細節,"巴的手扎"話丈既咳嗽好嚴重,無望返回仙鄉,即係卿子都會死於龍咳? 應該係最後咳到頂唔順先試下用黑不死回歸凡人,失敗而死
其實三年前貓頭唔打有無影響??佢D物品影唔影響咩進度??
結局
OH~我做龍歸就唔駛理都得
eq咁撚低就唔好學人玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞