[PC/XBOX/PS4]隻狼討論區15 1001開post呀呀呀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我就係見人可以不斷同佢鬥劈,我就分唔到幾時劈得

btw thx各位大佬
THX,原來係咁,我仲以為自己人品唔好。
隻牛好似會撞瓜d 兵
睇片搏劍好快打爆人軀幹,扣佢一二成血已經可以忍殺,自己做又係另一回事,好多時候有破綻都唔敢偷刀或要回血,結果畀機會佢回軀幹。
所以我通常用不死斬磨晒佢啲血算。
斬佢一刀就好準備擋
同埋唔識分果時
就識破啦
佢出突刺機率係高d
邊到仲有bb 同 ds3 實體碟賣?
有冇人覺得隻狼個feel好似 以前ps2隻多羅羅
好似係等20秒
熱線見過
隻狼與Bloodborne的共通設定考察

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=34434&snA=2102

唔知wow左未
卡3年前義父 要練下先
打左十幾次
得4次殺到第一條血
慢慢打 攻擊時機係爆竹完突刺 空翻斬 危字下掃
反而覺得三年前義父易過一心定係我卡到背到佢出咩招
其實冇乜關聯,宮崎d野來來去去都果幾味
多羅羅有得用player 2 掉石仔屈機...
百鬼丸專心避就得,(off topic : 有冇得玩番OR 類似GAME 推介?)

隻狼同BOSS 隻揪叮叮噹噹好刺激, 第一次玩格劍GAME覺得好新鮮, 反而感覺有得似PS 2新撰組果類GAME, 同樣係學劍技不過就有得升LV
龍咳係令到npc一味咳,同唔到你交流任務,要醫就做任先一次過醫
其實隻game唔難玩

有得回10次血 又無一堆小怪圍毆 唔洗考反應咁完美擋架

剩返真係睇經驗

卡最耐應該係赤鬼>弦一郎>嗟怨 其他個幾鐘點都過到
知唔知咩npc 有任? 暫時我知打赤鬼前個商人有任,其他好似無乜影響咁
佢唔郁都無血點?定係一黎就發現左你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞