[PC/XBOX/PS4]隻狼討論區15 1001開post呀呀呀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實用bug都破壞左sr 個原意 個個係大路到鬥快跑 你就行捷徑
用bug跳去打馬騮真係好Tricky
咁樣梗係快啦
其實真係唔難打 仲好易
我仲要係3周目打佢
第一條血食阿攻糖+刀仔+時長爆竹 砍到3刀一發
第二條血忍殺
第三條血直接食扣血加攻糖 用埋未用完既爆竹+10個灰燼

一樣都係將佢禁係地下磨擦
冇話SR既原意係乜
有人玩glitchless,有人玩無限制最快
各有各既技術性同可觀性,一樣令人讚嘆
好多speed runner仲用緊舊版玩speedrun

不過個人覺得air swim觀賞性係少咗
有無方法downgrade 返去1.02?
我只係想體驗一下如何用卑鄙手段,配合返修羅隻狼殺上腦,玩弄生命嘅感覺
我覺得舊版火牛難度啱啱好
新牛nerf成點?
好似nerf唔成體力同軀幹,但Ai醒目咗同多咗一招。
有d位佢柒死 觀眾笑下佢乜咁渣架
慢慢d人就真係覺得達哥打機真係渣
扮柒
你睇佢趕收工果陣幾撚勁
唔鍾意air swim咪睇all beads

https://www.youtube.com/watch?v=mgXAnJUSdZk
應該係目前最新既全念珠+全記憶(但係無修羅一心)既world record
另外speedrun會降版本/唔update去繼續跑
所以一樣照樣會游水照樣奸招盡出
同埋佢肯預先練定 都睇得岀佢係鐘意隻game
偷玩係一定有,D技都刷都要時間
但技術好呢點係冇得呃,正如大家咁講,一收工就好勁
好似除左琴晚冇咩時間打破戒僧之外其他日子最後都係打得贏boss先完
佢唔係有食咩
好彩我更新前試左一次跌死嗟怨鬼時代嘅眼淚
佢有食,第二條命就唔食硬打,好似係⋯
我話要收工就係要收工
所以開苦難
有冇人知苦難定鐘鬼難啲
之前玩bb收工mode打渴血獸接近炒per咁濟
我就唔明用bug嚟speed run有乜成功感。
唔爭在開cheat令自己無限血+一刀一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞