[PC/XBOX/PS4]隻狼討論區15 1001開post呀呀呀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我自己果陣升手裏劍最通用
另外果幾樣好少用得著
斧 解幻影但得前期呀蝶 同中期幻影僧可能有得著(?)
吹火箭 去到呢個位神紙應該多到用唔哂
毒刃未升唔評論
係廢棄地牢 唔係七面武士果邊要行過去另一邊
或者係主城呀婆望住果個方向行過去會出字廢棄地牢入口

how
...咁講啦,你覺得隻狼會唔會放一個真係戰國既人物落去?
我都唔係講冇可能有戰國人物,只係唔似會
係成隻game既氣氛、用語都係故意避開戰國既主軸

就好似建立蘆名既人唔係叫葦名一心
內府亦唔一定係我地認知既戰國人物
thanks
DLLM
笑到我仆街. 諗緊打贏左咪無奧義手用, 以為唔洗斷手
點知揾人幫拖咪賤, 仲要叫人咪話佢卑鄙
終於打贏隻嗟怨之鬼
寄鷹眾啲手裏劍唔講得笑
琉璃火同琉璃銹丸廢到 琉璃斧見到劈落去個畫面已經值得升 琉璃標最實用
終於搞掂劍聖,停一停玩返BB先
除咗遮同炮仗其他都極少用, 升嚟都係為成就
我到而家都唔係好識紫煙炮仗用既時機同效果 長時果隻仲實際但明明屬於低一級
神隱同霧鴉都幾勁
神隱可以隨時忍殺到大部分卒(肥肥太郎兵,葦名劍士,寄鷹眾,槍兵)
霧鴉可以任何時侯無傷食人一招之後撓背反擊
鏽丸就今時今日都唔知有咩用
打源之宮班妖人應該有加乘, 不過普攻都夠大力
打得好慢,剛剛先過咗火牛,死咗4次左右。
隻火牛會唔會太癲,仲癲過DS3隻波爾多
無限氣迫我走住嚟打,爆竹 好似唔係次次都爆到佢硬直,定係要爆佢牛頭先得?
係咪唔應該LOCK 住打? 幾次爆到隻牛企起身,視角俾佢拉到睇唔到。
打完牛牛,仲要有兩隻卒行入嚟,好惡意………
用上制成日食完藥轉埋去第二度
係咪去打邊到先都無咩所謂?
唔一定要去仙峰?
一刀即中毒+大硬直
新post留名,今晚繼續遊源之宮
仙峰一定要去, 攞不死斬
三年前義父出炮竹應該向前定向後避
都避唔撚到
爆竹放完佢有一段時間免疫 冇得連續放
右前兜去佢後面斬佢, 撒火藥嗰下冇傷害,係斬嗰下先要避
佢放完後退準備突刺 就後避 因為安全 易識破突刺

佢無follow up就前衝砍佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞