有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實人哋點對待 match 關我哋鬼事咩... 點差點衰自己選擇, 自己受...
係咁批判人哋有咩嘢用?
自己顧掂自己先喇...
街邊行過 見到人打人 關我地鬼事
路過7仔 見到人打劫 關我地鬼事
學校考試 見到人出貓 關我地鬼事
樣樣野都關我地鬼事 不如開番個xanga 寫日記啦 開咩post 呀
咁講完人哋唔理... 對自己又無影響... 係咁提住有咩嘢用? 真係咁緊要
只係表達番自己既意見同論點 亦都唔care 佢理唔理 但如果連最基本既發聲都唔做既話 呢個post 都無討論價值
請問佢話得我唔啱我點解我唔可以辯護佢誤會我唔可以解釋返?好la我會檢討下咁你地唔洗檢討?啱曬?不停追住個唔識既人罵港女好啱?完全唔識我又唔知成件事就先入為主好啱?我都唔知有咩好嘈,大家價值觀唔同,點解你地果套就啱?我就要檢討開口埋口公主病死港女,有冇禮貌?你語氣字眼好有禮貌?自己尊重下人檢討下先la
我其實都追左個post 好耐 睇到你講既野好un 眼
以為自己有錯覺 就唔出聲 , 到呢幾日見到有其他戈出聲
終於發覺唔係自己有問題
好想識絲打
請問同呢件事有咩關係你地罵人d野唔un眼?呢度男人咁多,咩都你地啱曬知道了,我會好好反省自己,多謝
幼稚
有無諗過點解咁多人覆post 得你比人話?
三唔識七又要針對你?
交友app post都可以罵戰
一個人講 可能你會覺得係佢有問題
兩個人講 可能你亦會覺得係佢地有問題
但一堆人講 咁你會唔會諗下自己有問題
再講都曬氣 你繼續以你高高在上既心態覆post
唔阻你
哥哥咁成熟都要專登出黎罵我好man我會檢討下好好學習你地套價值觀我知錯了
對不起我會反省
嘆緊早餐 剝花生
其實件事冇乜野 交友apps依大家玩法唔同
巴打直接屌佢係死港女有少少over
想問大家一啲意見
同一個男仔傾咗一個月多啲,早幾日同佢第一次出黎食飯,佢話因爲我仲係學生所以想請我,我問咗佢兩次想比返錢佢佢都推咗。因為想比面子佢同埋唔知道佢係咪想留個機會比我下次請返佢,所以我就無再話比返錢佢。後尾佢送完我返屋企(因為同佢住得比較近,佢都話佢慣咗會送女仔返屋企),臨走佢都話有機會再約出黎。我返到去就whatsapp佢話今日好開心同埋多謝佢嘅請客,話希望第日有機會請返佢食野,佢都話可以。
想問你地見完面之後會唔會因為考慮好多野(例如自己同對方嘅情史)而好似進入咗一個觀察期咁樣,想靜靜地幾日諗清楚先再同對方繼續聯絡?

利申:覺得有啲迷惘
有咩咁迷惘
因為出完黎之後少咗whatsapp 傾計,唔知對方係咪都想繼續聯絡做住朋友先
可能人地識緊第二個
你有興趣既咪搵下佢keep住個conversation
算la係我衰玩app睇人條件冇好好了解人既內在又要擇返d同自己條件差唔多或好d既人佢咁有內涵屌我現實死港女係啱希望佢可以原諒我
但對方好似好冷淡,諗住過幾日我考哂試再試吓約佢出黎請返佢食野,唔得就算

我都想了解多少少,始終同佢現實無common fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞