有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
根本陰謀黎嘅全部都係npc bot!呃9我啲死毒撚
首先要真係有人like
點解一定要人地主動對你好呢?
我唯一諗到嘅就你覺得呢段關係入面你地位高過對方囉
同埋對對方好唔一定要物質上 你有冇試過對朋友好?
你對佢地好係咪一定送禮?
咁當然你話你咁靚女一定係等人媾嘅我冇說話好講
但見你嘅留言又覺得你好想出pool咁覺得好矛盾
咁點知知
永遠不會知道...
好似係suggested 度你會見到佢like咗你
朋友同見到未見過既人點同你不斷關心一個見到未見過又唔知啱唔啱既人,人地都嫌你煩la出完一次我覺得佢地唔啱我,咪next so far見過果d都有搵返我,我對佢地會有幾差
講真,而家d女仔即使想出pool大部分都等人溝架la個男仔冇主動唔通自己狂主動對佢好咩一黎唔矝持,二黎太易得到既野冇人會珍惜,唔好彩遇上player fuckboy一定比佢地玩殘
Discovery 都會睇到
會嫁咩 like咗自己會點
會見到下面寫
She liked you! (好似係
係唔係男仔like左後女仔like返就會顯示?
他只是個孩子
真係未見過
She只是個孩子
溝緊條女 但feel到冇乜機

唉,我reject人地同時,人地第2個都會reject我

呢下我就體會到比人reject 既心情

莫道你在選擇人
見到未見過又唔確定有冇feel、啱唔啱傾個女仔就要主動對人好?我話男仔點點點都係主要講緊佢地談吐、啱傾與否,同對人好有咩關係我對佢好我地突然就會啱傾左?我對佢好佢就唔會講野咁性騷擾?加上我冇要求佢地主動對我好
哈哈 可能係我表達得唔好
其實朋友個例子只係想講對人好唔一定要物質上
(回應返你送花嘅例子)
同埋男女都唔需要不斷嘅關心 咁樣係做多咗
凡事適當即可(每人嘅需求都唔同 不能一慨而論)
至於覺得你多要求又唔做吓主動只係對你網上言論嘅感覺
唔等於你真實係咁
如果覺得我講得唔啱嘅真係唔好意思
至於即使想出pool都唔主動我就不太認同
唔係話咁樣就出唔到pool 而係咁樣一定會少咗機會
同埋而家多咗好多怕醜男 而當中可能會有適合你嘅對象
可能因為雙方都唔行第一步而冇咗結果
太易得到而唔珍惜我都認同(男女都係)
所以我覺得個方向都係適當地釋出好感就可以了
至於男仔有player 女仔都有收兵
所以根本唔關事(機率問題)
我好似係呢個

我睇唔到佢like咗我,但我一心心,隔5分鐘到就match左,有幾個都係
hi...
真鍾意嘅話我都唔介意做溝人果個
可惜冇遇到真鍾意遇到我都會考慮下
我match個d係咪ai黎
我有…
但我覺得對方都似有,試探下先…
我主動的話都只係打個hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞