有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
但係

你有得俾人壓
我冇

U win
Date完返黎
感覺如何
我都想date
自己都有玩呢個CMB app
冇擺好多靚相包裝自己
學歷普通
玩咗九個月都冇乜match
Match咗好快都冇雨文
睇咗你幾段講嘅嘢
我同你素未謀面
希望你喺走出呢個陰霾
呢條友大話冚大話絕對信唔過
你朋友講得啱 佢唔配有你
笑死我,咁多痴線
佢咁樣其實好明顯
真係唔好咁投入
Match 左一個男仔交換左wtsapp,
本身唔係傾到好密都諗住冇乜機會
點知隔左成個月我新裝左tg,
跟住佢係tg 度同我返講野,
於是日日都有keep 住傾仲傾得好開心,
但係呢幾日又開始唔講野...
佢話自己好忙又去左外國做野,
今日我主動tg 佢都係冇reply,
直到岩岩我醒起有佢wtsapp,
睇返原來佢係wtsapp不停online緊
覺得自己真係蠢
咁早返 都.....
you are not alone, 呢個到好多人都試過
唔啱feel同佢一齊應該幾有壓力
聽日仲有一個打算唔去了
點解咁講?
試過識咗個女仔,唔算好靚女,忽冷忽熱好識捉摸人心理會做到好gfable嘅感覺,有約出黎食過幾次飯
傾咗個幾月,有日佢話唔再傾喇
因為自己瞞住個冷戰緊嘅男朋友玩app又約啲男仔出黎,佢男朋友搵返佢想繼續一齊返又同時知佢玩app又約過出黎... 佢同佢男朋友之前都各自出過軌
唔知佢宜家點了比佢咁玩完,好傷心💔
佢圈子d人太勁我地唔算好啱傾我都唔知但我知道做唔到情侶
他只是個孩子
Player
題外話如果一個男仔ig remove你 follow 佢又unfollow 你,佢之前贊好你既post 收返個like,係jm9?如果佢覺得你story煩直接unfollow咪可以搞咁多野係咩意思
利申:同個男仔曖昧過
對你反感
過左2個月都冇再聯絡冇la la咁做未見過佢反感unfollow 咪得囉洗唔洗做咁多野
一般我會教靜音,因為ig都係識嘅人。
會唔會unfollow會收返d like呀
唔會因為我剛剛用另一ac試過佢仲要係個幾懶既人做埋d咁既野咩心態好核突
其實佢係咪想大家係對方世界徹底消失?我都未unfollow 佢反正我唔care
你唔care 都唔會上黎問

其實你心底都有少少care ge
好有求知慾會唔會你地有共同朋友?試過加人跟住unfollow,因成日出po太煩
別要告訴我真相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞