有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
how did you confirm
我好肯定冇講過有樓有高潮唔好屈我好喎
佢唔識中文
所以我喺講乜佢都唔知
你自己諗啦咁大個人

真心 你呢種響所有男人眼中 應該都係歸納做極品港女
講下道理ah啊叔你冇證冇據就係度罵人你有道理我就解釋唔到自動收皮la話人睇自己太高咁你自己咁冇要求就一早出左pool la 一個男人成日追住個女仔針對你咪正一極品港男一日到黑話女人貪錢係雞
我從來都係善意咁講咋 我諗唔明你發咩癲
同埋我其實好尊重女人
但我相信睇呢個post嘅人都會覺得你有問題囉
,唔好喺度嘈啦
唔好嘈啦…佢係點都唔尤得你評價佢係咩人...有番少少口德啦…起碼我唔會歸納佢做極品港女先。
唔岩key咪唔好傾囉,做咩係到嘈
善意?不停罵人極品港女都係善意?我都冇批評過你任何野,你識到唔識我就罵我做咩呢?同埋你話我果d我已經好有耐性咁解釋返,係你自己先入為主唔講道理就算我有問題又幾時輪到你罵?你自己冇問題?一日到黑追住人話
有時啲嘢就悉法就無需破法嘅
睇左幾個post佢講果堆啲 心水清果啲其實知咩事
你到識講睇我講果d野全部都唔係完整可以顯示成件出黎,你憑咩就咁歸納出我就係d咁既人如果咁就可以下定論,我究知點解你出唔到pool la 同埋你係個點既人la
其實呢
我係呢個幾鐘先捉住你講架姐 未至於一日到黑
你都識講個個人都有自己feeling啦 如果我覺得你係極品港女 咁係我感覺wo
Btw其實乜嘢係不停計埋呢句都係兩次
大家既然道不同不相為謀。
唔岩key咪唔傾囉...做咩追住人黎講...
講到大家起哂鋼就停啦…
大家都唔細...錯左跌下咪識自己成長啦...
唔洗要你點教佢做人喎,就算佢錯落去,個後果都係佢承擔番。又唔係要你食,死追人黎話都唔知做乜。
你自己睇返你d回覆 咁我究覺得你係極品港男囉
你唔洗理佢啦…
你隨便 你要劃花塊面幫自己辯護請繼續
咪就係佢又唔識我唔知佢做咩追住黎罵我
知道我會忍住
冷靜
好似停左,希望係咁
其實都係睇你,不過我一般都係電話先
咁夜仲咁有心情嘈交 2位巴絲冷靜d
cdrom 都忍唔住login 覆你 .. 一直有追post
你平時覆post d 語氣字眼已經好差 呢家有巴打話你 第一時間唔係檢討 而係辯護 .. 人好就係度話你 人差係背後笑你咋 好心你就檢討下啦 公主癌末期
she只是個孩子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞