有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
成日都係互like完無人開chat
180毒撚俾人嫌
其實唔啱傾真係幾好條件都冇用
毒撚唔識開話題
不如你去開個女人acc 睇下人地會講咩
同問
利申:cmb新手
其實來來去去其實咪又係果d 唔好太odd 對方又有興趣 自然就ok
可能真係樣既問題 講一兩句就無回應
識到個都ok好傾,後尾約出嚟食飯
見面之後都有keep住whatsapp講幾句..
但已經冇未出嚟見之前咁多嘢講..
因為後尾覺得見面之後氣氛太尷尬同唔知對方點諗我..就冇咩點覆
但我冇覆佢佢都冇再搵我luu...
好唔好問清楚對方仲想唔想同我keep contact..

利申我係絲打
如果有好感我一定會問
same here 但我係巴 明明出黎見面都ok 但之後就少左whatsapp 好煩惱
你唔覆人即係叫人醒水自動收檔啫
重點會再搵你 ?
唔會搵你啦 你唔覆知咩事啦
就好似之前位 遲到巴咁 出到黎中左伏 都照做埋場戲佢
其實出完黎少左whatsapp 都知咩事啦
有d 野唔使講出口嘅
越拖得耐越難問
咁唯有靜靜雞收皮
識到個都ok好傾,後尾約出嚟食飯
見面之後都有keep住whatsapp講幾句..
但已經冇未出嚟見之前咁多嘢講..
因為後尾覺得見面之後氣氛太尷尬同唔知對方點諗我..就冇咩點覆
但我冇覆佢佢都冇再搵我luu...
好唔好問清楚對方仲想唔想同我keep contact..

利申我係絲打
如果有好感我一定會問
same here 但我係巴 明明出黎見面都ok 但之後就少左whatsapp 好煩惱
就好似之前位 泰山巴咁 出到黎中左伏 都照做埋場戲佢
其實出完黎少左whatsapp 都知咩事啦
有d 野唔使講出口嘅
想知點伏法
又講
唔夠膽問個人...可能真係要靜靜雞收皮
玩cmb真係好累..唉
無野了 係咪比肥婆抽水個個
其實啲人將啲相P到唔似自己又有咩意思
出黎比伏人踩 浪費大家時間
我都1516問唔問好 但其實大家都知咩事 問左只會令佢更反感 我都唔知
我妝都冇化就....
是唔是太勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞