有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
喂屌佢咩 見到個ex手痕撳左落去 岩岩match 9左
巴打識玩
佢個所謂city degree,係top up 定唔知點讀
識條尻 後悔緊 利申同佢唔係apps識
我有同佢講我冇安全感,我覺得大家要俾多D時間心機俾對方先可以好好繼續,佢唔care,淨係話好忙,但好愛我,希望我體諒,話我要安全感,可以搵IT毒男,可以搵無業遊民,咁一定大把時間陪我
兩個幾月,我仲未好返,我斬纜前好想幫佢搵藉口,話俾自己聽佢冇呃我,但我真係好辛苦,到依家仲有眼淚,只怪我投入太多感情,依家我對任何人已經冇信心
係app復合
但我唔想理佢住 想冷靜下先
好慘
咀有緣
我見到佢張相果陣其實諗左陣會唔會係俾人偷左相
如果係俾人偷左相咁我要話佢知
但睇返哂七張有5張係我影嘅
岩岩佢同我講how are you 我唔敢應 唔知點應
我好快就認定佢係真命天子,因為我覺得同佢好夾,大家見面時好開心,佢好知道我諗乜,大家都好有默契,但係依家諗返起,如果當日大家一齊嘅相處由始至終都係一個騙局,一開始就是想騙財,想我簽保單,咁嗰D默契,大家開心嘅相處又係乜嘢?叫我以後點再信人?
我唔明白,佢唔係無錢,佢話佢有兩層樓,有一層我確定係真,我同佢一齊,大家根本唔會有錢銀困難點解要呃我?
知你諗乜即係老手…
係,我明
但我指嘅知我諗乜,係D無得估,個人喜好,說話上嘅默契
冇人
如果whatsapp都無野好傾
睇得出唔係好夾
約出黎都好似無咩意思喎
你係咪影射緊我
今日俾人壓左未
絲打我唔知你玩左幾耐同幾歲啦
但玩app識人,一開頭就一定係睇包裝
因為一開始根本就無任何根據知道對方係咩人
所以你地女仔要識得保護自己多D
你錯就錯在見2次就同佢一齊。
玩app識人真係要用時間去過濾佢地
你先搵到咩係真心可以留低既。
就係咁現實,再唔係就真係返返去現實搵
最緊要自己舒服係咁意執下就得啦
我而家好幸福無人壓我呀
我知見兩次就一齊太快,但因為一齊個感覺好close好熟好夾,所以我應承。另外,其實因為太快就一齊,所以我一直對佢都有介心,佢都有同我講,話我疑心同防避好大
咁咪就係囉,你意識都話俾你自己聽太快
當上左一課啦

都係果句 大家都要保護自己

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞