有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實未必,佢講得出放佢飛機嗰個係毒L
我諗如果眼角太高都唔會睇得上毒L

其實依種情況我都試過
喺你遇上一個你好鍾意嘅同時又看似有機會,但又突然之間希望幻滅嗰下,你真係唔會再有心情去move on
而當你啱啱再開始搵嗰陣你總會係咁有種抗拒,覺得之後黎嘅人都不如之前嗰個,同時係咁感慨之前嗰個已成歷史

一直都係嗰句,玩app真係不能太上心
一日未end game都唔好諗得太遠住
拎得起,都要放得低
巴打 心水清
傾就幾好傾,但自己好似無乜feel
我都遇過
不要

之前好上心 搞到自己sad左一排 唉
拍過
你係其中一個對我有意見做咩大家價值觀唔同又唔識對方有咩好嗌
有個影佢間屋我本來唔為意但佢再強調已買樓識落真係變態
你又知我唔係大波講到識我咁靚同唔靚拍拖唔可以有要求咩靚女做雞又關咩事所以如果樣衰過雞既女人擇偶條件就要比雞差?
我自己唔知點解可能佢真係咁多個中感覺最接近不過一切都係整定
佢係第一個長傾所以到有d陰影不過我有同唔同人date但無feel姐
我都諗住show下身材,有個大肚腩
係云云大隻仔之間突然見到個咁騎呢
同係螢火蟲堆中既一點漆黑咁突出一樣
佢真心以為有樓就一定有女
唔算我眼角高會揀個學生?仲要毒撚?同佢傾果排大把好條件過佢我都冇理係感覺問題仲有邊個眼角會低?正常揀個比自己好架la好似d男仔自己可能5-6分都會揀個7分女仔人之常情咁到要攻擊我
多謝理解啱ah唔好上心
好彩上兩個match 完無傾落去…
而家見咗呢個最接近
唔係呢個問題你自己諗下自己講過啲咩先
如果以我角度
第一:你睇得自己太高
第二:有樓有高潮
其他你自己望下睇下覺唔覺有問題先
你唔覺嘅話就由佢
佢變態到date完一次後玩左我一個月電話我已經confirm左打133果個係佢
加油絲打堅持同互相坦白一定會成功
我幾時講過要有樓你自己諗自己歸納咋我自己都有樓jm9 我又點睇得自己太高
你睇返你自己之前幾個post講過啲乜先
第1,2果點,人地ceo lawyer like我先,又唔係我主動like佢,點睇得自己太高?識下唔同年紀既人唔可以?佢地都係26-30又生我唔出有咩問題一定要date 同我一樣年紀最好失業先叫唔貪錢?如果條仔有錢我就揀咁我一早出左pool la我加上我已經對同我自己差唔多大既男仔有陰影,一係冇責任感一係猴擒到...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞