有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
中喎 巴打 識野
發覺自己好似唔係好識同陌生人傾計咁唉....
做乜嘢兩星期都唔約
吓我都係主動拎WhatsApp 同會send 生活相
不過我唔係做marketing
仲有會錄音 都係
呢度咪有成班陌生人咯 ,當上緊連登得
屌我做齊
巴定絲?
你咁樣好易令人有戒心
我喺CMB識咗個男人,所有條件都好好,絕對係大部分女人眼中荀盤,一開始我唔知佢做保險,工作佢CMB寫planner,organiser,傾咗一排先知,但因為覺得幾好傾,所以我都俾機會大家,結果見咗兩次面佢就話想同我一齊,咁就一齊咗,一開始好開心,佢好聰明醒目,相處好夾,但慢慢覺得佢好多大話,又話自己有好多份工,而且好多隱瞞,好多嘢唔想我知,大時大節完全冇得見面,拍咗三個月突然叫我一齊夾份退休金,我拒絕咗,話無錢,之後佢對我好冷淡,無乜嘢同我講,開始send D 咸片叫我同佢上床,我覺得佢騙唔到財就想騙色,身邊朋友知道都叫我走,佢一定係騙子,結果我忍痛分手。
件事對我影響好大,我覺得我怕咗男人,成日唔開心,要食抗抑鬱藥,依家就算有好條件嘅男人追我,我都覺得係騙局,因為我好愛好愛佢,我以為係真命天子,但原來係騙子,希望愈大,失望愈大,我已經對愛情無哂期望
有個女仔講左三句就話好少上黎不如交換whatsapp傾,
我無覆到
如果當上連登咁玩會嚇走人
不過不失為一個好心態
呢d 9成伏, cmb 同whatsapp 都有通知 關少上唔少上咩事
but she is my type
壓頂絲打
嘩!個男人仆街嚟!
祝你快啲好返 遇到個超級錫你既另一半啊
唉 唔識珍惜咪呢d
唔識珍惜偏偏先會遇到好女仔
我喺CMB識咗個男人,所有條件都好好,絕對係大部分女人眼中荀盤,一開始我唔知佢做保險,工作佢CMB寫planner,organiser,傾咗一排先知,但因為覺得幾好傾,所以我都俾機會大家,結果見咗兩次面佢就話想同我一齊,咁就一齊咗,一開始好開心,佢好聰明醒目,相處好夾,但慢慢覺得佢好多大話,又話自己有好多份工,而且好多隱瞞,好多嘢唔想我知,大時大節完全冇得見面,拍咗三個月突然叫我一齊夾份退休金,我拒絕咗,話無錢,之後佢對我好冷淡,無乜嘢同我講,開始send D 咸片叫我同佢上床,我覺得佢騙唔到財就想騙色,身邊朋友知道都叫我走,佢一定係騙子,結果我忍痛分手。
件事對我影響好大,我覺得我怕咗男人,成日唔開心,要食抗抑鬱藥,依家就算有好條件嘅男人追我,我都覺得係騙局,因為我好愛好愛佢,我以為係真命天子,但原來係騙子,希望愈大,失望愈大,我已經對愛情無哂期望
睇到呢到就知中伏,玩apps 帶眼識人
男女都係
我而家最好傾果個,我hi 咗句佢就Send 咗一大段嘢過嚟
之後我覺得似乎幾啱顩就一嘢留咗WhatsApp俾佢喇
因為成日唔識響
美男團
好慘佢有咩特徴
星期日準備date兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞