有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (13)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
你好似date過好多人
有冇10個
2king1queen
你邊到睇返黎目前2個咋我都唔想不停date唔同既人好攰又要諗點打扮
幾年前好鍾意用CMB識女仔
亦都date過好多個, even有d仲有後續
但同我女友分手之後, 而家玩玩返會唔想傾咁多
覺得好哂精神, 而且同時同太多個傾根本唔知邊個先係好女仔
你做咩啫一個飲野一個食飯咋
Instant date la我都唔多想傾
2個同時約啦屌 睇兩個爭崩頭
玩野咩Ching個律師其實有d被動唔算多野傾不過唔知點解佢返工都可以成日秒回wts 我隔1-3個鐘先回
咩美男團
OK 約咗聽晚收工見
希望你成功
新聞
其實佢地知道我黎緊會唔係hk兩個月都仲約係咪認真
大陸仔都叫美男果篇…
見你都努力左好耐下
我就不嬲無人問津既

Btw去邊
無努力lamatch 好多都冇回覺得自己好衰歐洲
玩得開心d
過兩日生日 諗緊好唔好自己去op 反正冇人陪
隔住個mon都feel到你傷心欲絕提早祝你生日快樂去lo
諗起一個去又好sad
係屋企訓左佢算
多謝祝福
快d date下match到既人la
笑死
你可以search下,36歲,178cm,寫自己openminded,be serious,讀CityU,有外國MBA,之後我問先知原來係香港D遙距合辦課程,唔係真係去外國讀書。
D相,依家諗返,先feel到全部係有心設計,同動物玩,影自己搭business class,做gym,品酒,有架唔知咩牌嘅車,但架車原來係佢AIA保險上司嘅,唔係佢嘅,老實講,睇個profile佢一定有唔少女like。
工作寫planner,organiser,識落就話自己喺CityU同PolyU做hotel management 嘅guest lecturer ,咩大學講師,又話喺幾間酒店做hotel management consultant,再問就話因航航空膳食都有份part time,又幫人做event後台同婚禮司儀,總之就有N份工,好忙,呢D工我全部都冇法證明真假,只有一份肯定,就係AIA保險佬
當時喺CMB係佢like我先,我原本零興趣,因為職業寫planner organiser 古古怪怪,但當時比較得閒,就match下傾下law,但喺CMB幾日先回一兩句,大家都好冷淡,之後佢話想add Whatsapp,我俾我number佢,佢add咗,之後whatsapp先多D嘢講,傾咗一星期見第一次面,都feel到互有好感,再傾多一星期見第二次面,佢就話想一齊
我多數見到cityu 就飛因為大多city 男都唔掂根據經驗唔係健身厹就係蝦條厹公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞