[26]繼續電單車經驗交流(29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
洗咩教呀 泊多幾次就識啦
靠右泊 落完側架就岩岩好
肥左港島邊到仲有得排快期
李健話排唔到
衰咩
路試爬頭
有冇巴打答下我
聽講輝sir有,不過收你$900,睇下你想唔想用錢買時間。

你今日下午考?我今朝落雨cancel咗 一改完期就停雨出太陽⋯⋯
問過話睇下抽唔抽到
爬死車定生車?
好奇你地有冇裝cam?
我見樓下,返工附近啲骨位,冇落冚嘅車大部分都冇裝,係唔係你地會裝頭盔就算?
自己鍾意
裝cam都係保障自己
你鍾意裝喺邊,裝唔裝就睇自己啦
唔好講話26,依家好多46都仲係唔裝
好彩嘅有事上嚟對家老實或者搵到其他車cam,你咪執返身彩
唔好彩嘅撞車就算係對家唔啱,對家又屈返你轉頭,只要黑警話你無證據又有排搞
我都會裝,但只係見普遍泊街嘅26巴打都咁勇冇cam
小弟最近pass左筆試
想請教下上強制堂前應唔應該買頭盔同手套自用?
我好奇緊 你係逐架車埋去仔細睇? CAM位其實唔明顯喎
後cam好明顯
幾舊水淘隻山狗或者Gopro,加個防水USB插攞電,拎比車房裝都係幾舊水人工,停車收埋個Cam去座位底就行得
裝頭盔日曬雨淋會老化,舊電最多捱兩個鐘,行車又差唔到,行行下跌左仲衰
無錯
有次對家P牌泊車,我準備骨位走,hi跌我架車仲串柒柒
我指一指個Cam,佢最後課$5000先走到
等我遲下都裝先
揸左幾年車都冇理過
p牌仔仲咁撚串大鳩佢話報警等加監
放心 你上完實會走去買
無佢咁好氣,又串又彈我架車唔駛咁多錢整
我話唔識判斷對錯,我有交通部電話,搵差佬睇最公道
見我傾都唔傾就死晒狗,都唔知係咪身有屎
咪要佢課金5000,15分鐘唔見人就報警加Hit &Run
當然個5000最後落左去改車基金
唔係身有屎嘅,係驚加監,甚至重考
p牌仔都咁串,就算本身想屈$2000,都要加碼啦
巴打做得好
可能掛p 實際係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞