(愛情少甜) 她是我的青梅竹馬,兼炮友 (重製版+結局篇)

1001 回覆
670 Like 10 Dislike

不過其實呢度都半開放俾讀者填充
守護靈有無得出書

不過青梅竹馬外傳會放淅言同心渝嘅故事
有冇舊版紙言link?
好好睇本身抱住無咩特別既感覺撳入黎睇 但係追追下又覺得好想繼續睇落去
同意一點既係上面有人提過 有時啲回憶同現實既時間點有少少模糊 但係睇返你寫啲時間線又會明白返 同埋係咁連載係的確chur
人生有太多遺憾 要及時把握
老套但永遠都岩
多謝樓主
之前出過發現有亂序問題,暫時hide返
高登會有,一樣名
咁會唔會po 返,始終用紙言追故方便啲
遲啲睇下點解決亂序再po
去到成九百幾個言
我都留個言啦
我係高登時期已經好中意好中意依個故
果陣仲留左個估詩雨髮型既言 冇諗到你會覆我
好開心見到有重制版
繼續加油啊
嗰陣你估係咩髮型
以前睇過
朝早係熱門見到之後屎忽痕入黎諗住重温下 最後個結局令我惆悵左成日
一口氣追曬兩個po 好感慨
自己曾經都因為唔敢開口 而錯失左一個又靚又好嘅女仔
明明大家都有feel 但就係驚表白完會朋友都無得做
到宜家得返每年一次同對方講句生日快樂
真係好後悔 就算到之後識到第二個女朋友 都已經搵唔返當初嘅感覺
睇黎呢個遺憾要跟住我成世
呢個故配Juno既金剛圈真係好正
點解你要寫個咁嘅故
點解男主咁自私,明明自己最愛一個人,又要令其他人受苦

睇故嘅過程,令我諗起佢,一個唔會中意我嘅人, 但我卻用盡自己嘅中學生涯去等待,直到而家大學,讀緊唔同嘅u,但心裏掛念嘅就只有她
而我send嘅每一個訊息,從來都唔會變藍剔

睇完嗰故仔,令到本身已經迫使自己忘記佢,忘記咗四五成嘅我,心中又重新出現嗰股思念之情
全賴咁多位巴打支持,呢個故將出版實體書。
七月二十號下午六點,書展期間將有簽書會。
本人將戴上眼罩口罩同頭盔表達對警察濫用暴力之不滿。
屆時亦準備了蛇齋餅粽(悟空杯墊)派發,曲線抽擊民建聯。
如無任何社運/遊行急切需要人數,簽書會將如期舉行。
push
街頭見?
街頭見
喺大眾書局見到巴打呢本書 (係呢個新版定舊版 定混合修訂版?)
好厚吓
新版嚟,加咗三篇外傳,淅言篇,詩晴篇同詩雨篇
突然醒起之前有個日本巴打叫我如果真係出到書寄過去,fb pm我商討詳情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞