(愛情少甜) 她是我的青梅竹馬,兼炮友 (重製版+結局篇)

1001 回覆
670 Like 10 Dislike
咁細個應該對佢冇記憶
睇呢個仲sad撚過我睇avengers
痴撚線
對一個人嘅思念

希望佢兩個可以一齊
搞到我即刻上紙言再睇故
其實最慘係個bb,一出世就冇老豆老母
詩雨雖然好憎佢老母,但佢都係同佢老母一樣會為愛情沉淪,唔理會身邊既人
記得!我自己嘅睇法係,等遺憾喺故事上演就算
現實要堅持同珍惜
巴打好勁
2個版本隔左咁多年,又係唔同平台都好hit

玖巴可唔可以系紙言度分開出埋舊版
佢大個咗可以學九陽神功
應該喺後面放埋出嚟,要砌一砌條分隔線
樓主寫得好感動,我嘅愛情經歷就係都鍾意左一個女仔2年,果時佢有男朋友,本身都以為無機會打算放棄,但早2個月知道佢分左手,之後有一個機會同到佢去迪士尼仲好大膽同佢表左白,但佢個時拒絕左。我個晚同佢講左句希望下次同佢去迪士尼會係以情侶身份去。表完第一次後,中間都有約見左幾次,早2個星期到佢話唔想再晒時間去觀察一個人,覺得同我一齊好開心好舒服,感情可以慢慢培養,就咁就一齊左,上個星期第二次同佢去左迪士尼,今次係情侶身份,所以睇到海洋公園個part真係好有共鳴😭都好想故事中男主女主都有happy end
好窩心
巴打好幸福,要好好珍惜,唔係個個女人都願意去栽培一段關係
一定!
去得咁密嘅
剛剛睇完守護靈,(情感上)甜到糖尿
「多謝你……但呢,點解你會做呢份工嘅?」

「……」他沒回答,而是靦腆一笑。

我就知道,晉傑這輩子都沒機會了。

「可憐小晉傑呀……」我說。

「唉……我寧願心渝揀佢,經歷一次普通人會經過嘅一生……」

「唉……」我們同時呼出一口氣。

愛情係可以超越生死
sad撚到仆街
可惜對於某啲人尼講,追呢個故之前已經見盡悲歡離合,然後再睇呢個故,就會希望主角可以有個美滿結局,至少比我知道幸福嘅結局會係點
受你吸引,睇埋呢篇
點解要sad end中嘅sad end呀?pk
可唔可以出埋後記 好似守護靈咁
交代下佢哋兩個 最後點樣 冇追開連登嘅人 應該唔會知道返屋企係咩意思
第一個追哂既故多謝樓豬既給力
出埋真係連少少open end 都無埋架喇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞