(愛情少甜) 她是我的青梅竹馬,兼炮友 (重製版+結局篇)

1001 回覆
670 Like 10 Dislike
推!
玩緊galgame 其中一個ending好似呢個狀況
想愛不敢愛
fast
中呀屌你
加速
成件事變左詩雨係到內心小劇場
明明男主角就表明自己心意 亦有能力去幫詩雨分擔
但詩雨就係到扭擰
雖然男主角之前係廢 但段關係咁扭曲 詩雨自己都功不可沒
其實係詩雨呃腸仔

年月沒有削減他的銳氣,我能感覺到,他一直衝在自己所相信的道路上。

當初他說的「用畫畫來謀生」這個宏願,似乎已經實現,還做得相當不錯。

而我,只可以埋沒自己的所有,去……

唉……

不過,看著他成功,就有種自己也成功了的感覺。

去做雞?
今日想儲多少少一次過出,而唔係出完一篇又等再出一篇,想大家連住咁睇之後嘅故事,所以可能要等到十點零鐘左右
依家咪十點零鐘
你又啱
咁我而家打少少完結前有感俾大家睇住先(明明係自己想打)

雖然係廢話
有文就快啲出啦 加速加速
完結前有感:

終於終於終於發展到呢個階段,雖然大致上我想講嘅嘢都同#1差唔多,但少少唔同咁講多次

多謝一直追看嘅巴打們,真係多謝。對於一個寫故嘅人嚟講,最開心真係莫過於有人分享佢嘅故事。雖然日日收工都要出文好攰,但真係好開心。
我唔係一個經常回覆留言嘅作者,因為懶。所以令呢個post少咗好多互動,但你地都一直支持,我無以為報,唯有繼續寫好個結局。

多謝每個正評同留言嘅巴打,因為我唔知流失咗幾多讀者,亦唔知有幾多隱藏讀者,所以每當見到有人留言、正皮,雖然我唔覆,但都好感激。我見隔離post會玩每五十定一百正皮加文之類嘅小互動,因為我懶,所以玩唔起 希望慣咗呢個模式嘅巴打唔好見怪。

較早前有出版社聯絡我,雖然未簽合約,但我都希望成事,喺度要多謝故台某位推薦我呢個故嘅巴打,如果你睇緊一定知我講你
如果真係成功出版,我打算除咗喺呢度出晒結局之外,會喺書度加詩晴同巧妍嘅外傳同一啲心思嘢,等大家發掘發掘

今晚準時十點零鐘,最終章展開
好中意睇你啲故

但可唔可以happy end
推一推
pisg
回憶問完詩雨大個想做乜訓醒詩雨又唔見左
出書一定支持
當年軒達臣都照用中出兩個字出書 唔驚啦
水水完結果時會唔會講下個故幾多成真?
水水唔會,但我會
你唔係水水咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞