[9/14 year-olds] PewDiePie 集中討論 #4 Congratulations!

998 回覆
29 Like 14 Dislike
I broke my balls
諗住差唔多夠鐘撳入去發現這部影片無法使用
頂爬上床先live
今次玩咩
好似淨係傾下偈睇下嘢
咁就瞓住睇啦
同埋新片下面有寫
AD: I'm streaming this Saturday May 18th on DLive for the Super Fans Festival: https://community.dlive.tv/campaigns/super-fans-festival/
I'll be giving away 100 meatball shirts so be sure to tune in.
可唔可以講下點炒
類似係James Charles出咗條40分鐘新片 拎返啲對話screenshot出黎 證明自己冇錯blablabla咁 然後網民就開始傾向佢嗰邊
類似係咁 我都冇睇佢條片 淨係睇咗Twitter
.......好白癡
youtube個beauty community嘅風向仲轉得快過連登
係 唔係pews講嘅話其實唔會關注呢單野
唔太明點解twitter啲人咁上心
即刻有班話由一開始就支持James Charles嘅人突然彈出黎 好好笑
唔係早兩日先喊晒口道歉咩
Btw Felix都係講返自己點睇Tati講嘅嘢啫
唔似大把人跟風話人
呢班人真係好似打手
但beauty community一向好多真心膠同大愛撚
我真係唔識分佢地係曲定直
重點係無論邊一邊出片 都係諗住mass manipulate
呀點知又真係比佢地做到 然後啲網民每次有新片出就要跟住轉風向 睇下黎緊另一邊出片又會搞成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞