[9/14 year-olds] PewDiePie 集中討論 #4 Congratulations!

998 回覆
29 Like 14 Dislike
呢單野其實幾痴線
但冇咩太多宣傳
其實都幾causal
唔知係咪已經係比賽因為真係唔似
呢單嘢都可以叫癡線嘅
不過ninja已經同過drake玩
話題性高好多
而家又冇嗰陣咁多人講佢(唔係冇)
痴線係因為pews原本話唔會玩fortnite(雖然之前都玩咗次)同埋出過幾次片笑ninja 然後而家一齊玩
都係嘅,不過如果冇玩subscriber war嗰次嘅話今次就會特別啲,雖然對唔係9yo嘅人嚟講都冇咩咁特別

警世!!!
事態明朗之前請勿download Pews推廣個新app!!

有人comment度分析左個app:https://www.reddit.com/r/PewdiepieSubmissions/comments/bxzvso/not_a_meme_but_saw_lots_of_people_commenting_this/

PewDiePie did an oopsie!
其實聽佢講都覺伏伏地
不過佢講個app嗰陣好似乜內容都冇
但係佢又話好好奇又期待咁
之後comment都有唔少人point out呢個app有啲fishy
本身諗住down 但香港appstore好似冇
2019 第一短oopsie
第一個
仆街down咗即刻Del返先
到時見
俾人拉咗
笑到仆街
題外話 有冇人想一齊夾 60 Mill Club
https://www.reddit.com/r/PewdiepieSubmissions/comments/bzpjrj/protester_injured_after_police_fired_rubber/
有冇可能上LWIAY
PEW既號召力真係好大 我地依加要用盡每一分既資源
唔啱sub就唔啱sub
唉屌 不過都係試下咋
Push
有冇人想夾dabbing kills tee?
已經好多日冇睇pew既更新
呢個星期完全冇時間冇心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞