[9/14 year-olds] PewDiePie 集中討論 #4 Congratulations!

998 回覆
29 Like 14 Dislike
陣間睇
呢個minecraft let’s play真係令我冇咁唔開心
睇咗陣已經笑死
未睇
不過佢係咪unironically唔知喺地獄瞓覺會爆炸?
佢真係同james charles玩minecraft
佢真係玩上癮 啲片一條比一條長
https://www.youtube.com/watch?v=srScJAs2i1c
佢啲raw footage應該越嚟越長
長到cut極都仲有半個鐘
Gaming week好似返去以前淨打機既時期咁
Paper please 都好搞笑
明明一隻沉重game俾佢搞到咁好笑
真係好鬼好睇
仲要佢自己都enjoy嗰下先好
獨樂樂不如眾樂樂
希望可以keep住唔好停
連續三日minecraft又係半粒鐘
https://www.youtube.com/watch?v=wHQKij7tATE
佢應該真係玩上癮
都係好事
過去呢個月真係身心俱疲
Broland=G-fuel補血
https://youtu.be/wHQKij7tATE
俾你搶先一步
每日都太期待啦
btw佢話1 million likes會有minecraft month喎
1M likes條線低到
佢自己都想玩啦
我冇嘢講爆佢
佢真係epic gamer
咁耐冇玩minecraft都打贏場raid
雖然地獄嗰度好唔好彩死咗好多次
咩準備都冇都打成咁真係好勁
有幾隻入咗地獄真係估唔到
btw畀人笑咗咁耐用部咁勁嘅電腦淨係睇memes
終於可以用盡啲效能
但係瘋狂breed啲牛羊
咩機遲早都死
佢都已經lag lag地
仲要未玩紅石 雖然佢應該唔識玩
冇計紅石呢啲嘢唔急得
至少佢冇炸咗間屋先
佢呢個程度都係就咁用lever button先啦
我未諗到有啲咩極易整又極有用嘅contraption
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷
我冇玩Minecraft但睇佢玩覺得好好睇
Btw呢排大家都辛苦 抽少少時間出黎睇下片 個人冇咁down 加油
連LWIAY都因為minecraft而出到成廿分鐘長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞