[9/14 year-olds] PewDiePie 集中討論 #4 Congratulations!

998 回覆
29 Like 14 Dislike
有冇圖睇下佢哋點講
因為我有玩都唔覺佢有cheat
有d人話佢轉mode 條片有時特登唔show health bar
仲有一下夜晚即時變日頭
好似話佢用creative mode?
冇玩開唔知咩嚟
?
Crop上crop下咪冇health bar+hot bar
夜晚變日頭應該係editing?
我都唔知 無玩過
Creative mode即刻唔會死又有無限資源
但應該係edit問題啫
睇佢同peepeepoopoo講野真係好搞笑
一個就30既男人係咁叫隻Minecraft豬「尿尿屎屎」
騎親peepeepoopoo都勁慢
不過Brad行自己嘅路我都戥佢期待
佢講到話接手嗰個都唔差
如果個editing style冇變就冇問題啦
變咗咪花啲時間學識欣賞囉
Btw Brad真心幾好笑
如果brad轉做全職youtuber
咁係咪之後會有多啲機會同felix合作拍片
Hmmmm
幅圖
pewds話佢愛既人都死晒 所以同peepeepoopoo相依為命嗰度
我覺得好有<<活著>>既feel
呢個series啲character development真係
無左brad做editing既片硬係覺得無咁好笑
pewds自己edit得有d求其
comments話似game of thrones
Miss咗好多集minecraft 要睇返晒長過睇戲
Pewdiepie Minecraft Universe
Miss咗around一個星期多啲 成日想開黎睇 但見到成堆又覺得會睇到好攰 但唔睇又會一直繼續累積落去
每集都半個鐘
琴晚仲要直播咗四個鐘
係咪好耐冇pew news
應該係覺得做資料搜集太煩 直接去打MC算
然後cringe Tuesday又消失咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞