[9/14 year-olds] PewDiePie 集中討論 #4 Congratulations!

998 回覆
29 Like 14 Dislike
佢一去旅行就會拍定幾集let’s play
通常都係啲長片
因為minecraft呢啲佢鍾意互動性高啲
去完trip可能好多新靈感起嘢
可能會喎
歸位啦
“You know, honeymoon is epic and all, but there is nothing like going on a trip with your Minecraft dog.”
冇minecraft睇呢幾日精神好繃緊

9.7 1300 和你塞3.0

Spoilers

個storyline又有得拓展
屌 今集好有啲動畫開Season 2果啲感覺
最尾個transition smooth到
不過What did it cost
本來瞓㗎啦
而家真係忍唔住要睇埋先
好靚呀
終於見證到呢一日
不過唔知係咪upload冇耐定點
我睇落都似480p
搞到我唔知有冇睇錯定佢真係全程眼泛淚光
而家最大問題好似要睇返ADL喎
pews捐錢俾佢嘅用意係咩
想俾錢叫佢收皮 定係ADL威脅緊pews

btw brofist果到我喊咗
ADL嗰度其實係點?
有冇tl;dr?
twitter搵pewdiepie 好多人講緊
咁啫係冇事啦 大概
睇完都唔係好明
而家即係點
我就咁睇最尾嗰段
佢話move on就move on啦咁
睇咗陣Twitter同YouTube comments
大概係felix donate嘅組織係專門係網上censor content 搞到好多細channel demonetise嘅組織 亦係以前有搞過felix嘅
即係嗰啲偽善左膠政治正確嘅組織(?)
所以好多人都好唔中意 亦都覺得好奇怪點解felix會捐比佢地
甚至有人話係佢地blackmail咗felix
然後felix就係Twitter澄清 即係上面張圖
話咁做係想比人知道自己可以move on from the past

如果我冇理解錯 係咪即係felix想以德報怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞