脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 12

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有細毛代表仲有機會

但唔好咁大期望

可加埋微針試試
目前除咗minoxidil 冇topical嘅野可以擋禿

用緊第8枝Kirkland,好似甩番多左小小,轉左用森髮買個d無耐,希望唔關事 可能周期性甩下
有冇人食開芝麻?
kirland Minoxidil用代運能入境?
ebay 上星期訂,等收貨

原來前額睇落好左唔少
好到額角逆生長
Ok喎。。
其實您揸係點揸法?kirkland,前額揸曬入頭肉?
食印定正保?
林雅靜日日都wechat催我買,有無效?
日本隻Riup X5 plus 其實同Kirkland 咪一樣?睇皮膚科叫佢比醫生紙買保絲康就得?之前佢比d 濕9 薬高我

加下頭油好勁,大家有乜洗頭水推介
天生少頭髮,好易見頭皮,髮型師都話我頭髮少同薄,有冇得救希望甩少啲同生多啲頭髮
依家用梗呂洗頭水+護髮素/位元堂洗頭水同搽五十惠精華素
Kirkland加韓保,一日一次,查頭肉,我之前上網睇教你吸左1ml之黎唔洗禁粒制吱就黎,係咁點落頭皮就得,我多數會查完都卒下咁,但鑽位有時覺得比手指卒走哂我會就咁點d上去最尾
總之都係保記加5%,比得起錢咪買哂正廠,無未副廠,正廠太貴
1.有時會有期比較易軟,性欲自己本身易唔勁
2.基本上係日日食,但唔算好定時
3.有,不過無咩影明顯既相睇到有分別,叫穩定左,同埋用外用真係髮線多好多毛毛

原來前額睇落好左唔少
Ok喎。。
其實您揸係點揸法?kirkland,前額揸曬入頭肉?
食印定正保?
Kirkland加韓保,一日一次,查頭肉,我之前上網睇教你吸左1ml之唔洗禁粒制吱黎,係咁點落頭皮就得,我多數會查完都卒下咁,但鑽位有時覺得比手指卒走哂我會就咁點d上去最尾
唔計額頭毛毛,您啲陰明顯密佐喎!係揸野效果,定食藥呢?
有無捻過吱落個枝野既蓋度,然後用棉花棒浸一浸再揸落頭度甘會易掌握啲?
Forget it, its useless
搞咁多野我自己唔需要 我覺得我前額係用左外用先有明顯效果,但用外用前我無影相record,同埋保記不嬲預一年先有野睇,所以我都唔知關邊樣事。確定係脫髮就兩樣一齊最好啦
我暫時淨係搽5%,搽咗半年好似冇咩分別
內分泌失調會唔會引致脱髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞