脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 12

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
另外想問下有冇巴打係大陸做過植髮,雖然有生返頭髮但都想再多啲
對比香港大陸同台灣,好似香港做植髮係最撚廢同最撚貴。
台灣同大陸嘅技術就差唔多(講緊啲大醫院),但大陸有間好出名嘅叫雍X係深圳有分院,一黎有咩事近過台灣,二黎佢有簽合約植完後保證95%生得返唔得就免費再幫你植。所以想問下有冇巴打係呢間做過,效果點?
咁應該搽咩先有效?
睇醫師有咩證書咩grade,香港最勁係美X植髮,台灣就X髮,大陸就唔知,我考慮緊大陸定台灣,香港最貴不作考慮!你有無用5%? 我食緊藥一個月係頭髮少甩,但都會出油
我無用5%,巴打食耐啲效果可以會好啲,到時先再諗植啦台灣都諗過但我覺得遠有咩事上黎飛過去都幾麻煩
大陸好平rmb10-20 一單位,但我諗如果效果唔好我會好後悔,所以大陸唔敢..一般都唔洗返去,要6個月以上先有效果,你搵佢佢都係叫你等下.
就係用左2%後,甩得仲多
M字額 開始出現 仲要一邊明顯果另一邊 有冇得救
我今年2月係深圳植左,不過唔係你講果間
我都係咁一邊頭髮後退得犀利過另外一邊
唔知關唔關喺邊度分界事
如果未係好嚴重 可唔可以只用minoxidil 5%? 發現用minoxidil既人 有好多都成日話咩甩多左
諗緊係咪一定要食埋藥
四個月應該都甩定. 有幾多個護士分髮?有無用顯微鏡佢地? 植個陣係味有護士參與?
me2...用果D育髮水有冇用?
計埋醫生3個人 ,甩就甩定架啦,都開始生番, 醫院話10個月-1年先睇到最終效果
我覺得係,所以成日兩日先食一粒,前一日唔食之後個晚條撚硬d 對我黎講藥效又無咩唔同,因人而異,有人食完對性完全無影響
巴打有冇對比圖睇下
我植1700條,2萬8港幣
咁平?
諗緊去美絲定顯赫好 有冇巴打比建議???
上次仁安整個2000條效果麻麻
但驚美絲見我得23歲唔幫我植 趁後生植快D過番D普通人生活仲好
等多幾年先黎值個全盛效果都番唔到去未甩之前就算植都可能好薄
咁比起香港同台灣係平
邊間?
23已經植第二次?第一次植頂定m位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞