復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
明明家陣a4咁強勢,dc狗都夠膽上水
假設中間係hulk 同著返返濕鳩衫既ca
應該係tony 同 ant man返左去
你真係on99
唔係你呢張圖
我完全認唔到係captain marvel
心諗邊個,又有新角色
War Machine
柒嘅
係咪又證實左支那果篇劇透係真
我都覺得係,按預告黎講 佢中左唔少
仆街了
brie好正
其實一開始呢段+埋之前預告CM 美隊 雷神等等一齊上太空係一早迪士尼唔知股東大會定乜個陣試播頭15分鍾既劇情
一早係網上有晒文字版流出
頭15分鍾一早有人睇左,支那劇透撚UP中好正常
但願如此
最弊係上左太空之後嘅後續同時間線(BW頭髮) 仲係同劇透好match

不過講真如果照劇透咁講有個大場面應該仲熱血過過bring me thanos,同埋背後boss都算吹到有驚喜
無睇支劇透

係咪Valkyrie 救左Tony同Nebula,之後撞到去緊搵Thanos挑機既Avengers+Captain Marvel
打贏/打平手 廢左既Thanos,發現跟本undo唔到,之後成班返左地球生活,對過去既人念念不忘。突然有一日Scott出左來搵Captain+Natasha,仲話可以time travel 救死左既人
係咪咁上下
唔好估喇
一係睇劇透 一係捱到24號入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞