復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
本身thanos原防到仆街
Ironman堆人打左一大輪佢先花左少少
CA1>2>3
Thor1>2>3
IM1>2>3
Antman1>2
Gotg1>2
AVG2>3
全部都係升,唯獨AVG1>2係跌
就捉住唯一跌嘅例子話升係出奇
即係十次入面得一次係跌就估下次開跌
睇唔明你個theory

講預售,AVG3有冇全球死機?今次死晒
講數據,上年首周末全球6.4億,今次預8.4億

上年20億係好震撼,咩叫都係得20億
SWTFA儲左咁多年fan base21億,之後TLJ大插水、Solo慘敗,呢d先係客觀上差過預期,唔係你自己鳩估然後估錯就叫差過預期

AVG2點解低過1又唔分析下,係度捉住個lucky answer鳩吹,Joss第二集冇新意,倒模1,咪跌,俾Marvel炒,敗走DC,今次End Game係扭轉上集危機,完美句號,Russo Bros票房保證,又唔見你提下?

咪以為打咁柒大段字就型啦,內容空洞無物,分析唔全面,主觀主導,垃圾
佢呢套係咪都係用納米科技
唔想睇佢倒退返
5號都唔知買唔買到飛
炒戲飛
無限黑炮
痴撚線笑到仆街
比卡超會收avg皮我屌
依家連睇到係斧都可以拎到優越感?
睇唔到好出奇咩
唔好理喇咩戲院都買咗先
睇咗先 之後二刷先揀戲院慢慢享受

新鏡頭
洗唔洗咁快買定飛 好快落畫咩
Just for a drop of blood?
最好唔再出新trailer直到首映為止,一出新就有人問點解係咁點解唔係咁,又要估係真定假,真係好煩,而家最新呢個已經夠晒叫座力
stormbreaker 輕鬆啦
其實成phase 1至3唔係都係ceo 統籌成個大方向,跟住請幾條友寫script,點解avg1同2 係普通爆谷片,換左導演之後ca3 avg 34變左有哂劇情既爆谷片,睇avg 1 2都冇呢種感覺avg 2直頭係垃圾,10年磨一劍固然之係原因之一,但剩係睇trailer 都已經j 出血咁係咪即係話導演緊要過編劇
唔早啲睇驚俾人劇透
爭女囉
男人一係錢一係女人
im咁有錢咁就梗係為女
隊長食左Pepper
爭紅巫女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞