復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
啱啱都見到
9點前一定有場既咁 唔係點換呢張野
MCL仲唔講幾點賣
Dc擅長打爛自己生招牌

今晚
12:01
決定未睇之前唔上連登
幫埋朋友買 一次過要搶成5張
都唔知點搶
我朋友做字幕,佢話captain marvel 都唔夠thanos打,thanos係比生命法庭打死。

之後iron man同美隊係比thanos 用mind stone control mind 之後互打而死
( Show Blocked User - 我係張志明 )
邊個唔知captain marvel唔夠抽
握手似係同奇異博士
唔撚信marvel 戲會玩到去生命法庭
屌你咩張志明
真架
感冒童通宵觀看復仇者聯盟4暈倒

【本報訊】一名患感冒男童昨在戲院疑不斷觀看復仇者聯盟4,逾10小時後突然暈倒,家人發現立即報警,幸救護員到場時他已蘇醒,送院治療後無大礙。有醫生呼籲青少年及身體不適者,看電影時要有節制,否則後果嚴重。

事主姓林(13歲)就讀中一,與家人同住富善邨善景樓一單位。

據悉,林童近日患感冒未痊癒,疑因昨日不用上課,他在戲院疑不斷觀看復仇者聯盟4。至晚上11時,52歲的戲院職員發現觀看電影逾10小時的林童暈倒,立即報警,救護員接報到場時事主開始蘇醒,經初步急救後獲送院,治療後無大礙。

救護員到場男童蘇醒

全民健康動力主席勞永樂醫生指出,青少年過份沉迷觀看電影,眼睛及四肢容易疲倦,甚至有可能因血糖低出現短暫昏迷;而螢光幕的閃光可能會誘發癲癇症或隱性癲癇症患者暈倒;感冒病者服藥後容易疲倦,長時間觀看或會引致昏迷,嚴重可能會猝死。他建議青少年每看一套戲要休息10至15分鐘,若持續有暈倒情況應求助醫生找出原因。

大玩暗黑風又係演技大爆發嘅時候
講真,都預左預告呃人
但無論如何都希望tony同steve握手果幕會播
由ca3到依家都3/4年,好期待佢兩個重逢
特別今集係佢兩個最後一套Marvel電影
做好把野嗰幕好正
唔爛先搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞