復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
頭嗰半分鐘
其實有冇人覺得黑寡個頭好似分左好多個時空咁
d時間搞到好亂
其實計返哂通漲物價個啲Titanic應該係大拋另外4套十幾條街

我跟住呢個 flow 重睇緊一次
睇到去黑豹
Antman2 應該同avengers3 同時發生?同Ragnarok換會唔會好啲
你老母最型
其實跟上映時間應該最好
所以我咪話成班都柒下柒下正傻鳩
睇戲睇到個腦都唔撚識認真思考,打少陣飛機,理性分析下ok?

唔該睇清楚同諗清楚我搬之後上果堆戲出黎係咩意思
果堆戲幾乎全部大堆頭,到第三四周拉走至少一部份觀眾
有話要同A4比票房咩?
A4要過阿凡達先決條件係令到人有意慾翻睇再翻睇去推高個票房,同上映日期要夠長慢慢推
單以第三周開始既對手,完全睇唔出A4可以慢慢吊既空間
就算你話A4拍得幾好都冇咩說服力支持
當年套阿凡達有第一套真3D鏡頭拍攝做賣點,再加上係名大導執導支持
請問A4除左係A3既續集仲有咩賣點?
A3得果20億,你就同我講下一套冇任何特別亮點下突然爆多7億票房? 你話RDJ突然間死左就多5-10%可能

仲有我幾時講過A4一定會低過A3?
根本票房高過係理所當然既事
奧創紀元只係單一例子
我唔會深入討論套戲拍成點,之前我已經講過
但同樣地 低過都唔係出奇既事 因為已經有先例支持

個重點一直係套戲會唔會過到阿凡達同過30億票房
我認為冇可能
更值得討論既話題係過唔過到鐵達尼同星戰7
而唔係去探討埋d不切實際既可能

連boxoffice subreddit都冇人睇好套戲過到阿凡達成班傻鳩同上次一撚柒樣起哂槓同我係又拗 唔係又拗
都唔知係度拗乜柒
適當既時候先打飛機 好冇?
石原

Cap件衫應該用cg改過

rocket im
rocket war machine

堅似e幕
一定係😂
titanic 真係全香港都睇
有冇人知CM 同thor 坐太空船既作用係
型囉 疊馬囉 英雄主義囉
你夠識利路同跑啦!仲搭車?
應該係
有人分析埋後面個垃圾洞 花紋都似一樣

依家有幾個可能性 就係
隊長同TONY一齊返去當年紐約
或者TONY返去當年紐約同當年既美隊講佢係未來黎既 問隊長信唔信佢
仲有過可能係 透過CA3入面個BARF 整返當年紐約個場景一齊入去訓練
佢飛仲快啦
已經唔係個個都有睇咁簡單
個時啲人一開口已經係直接問睇咗幾多次,唔係問人睇咗未

今次Avenger 4唔知做唔做到咁誇張
明明自己法拉利噤既速度
要陪大家坐巴士
dllm 真係唔明點解會多人睇
明珠台仲要年年重播
我應該睇2次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞