復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
隊腸同IM
個問題係上一段同今個段都係好明顯係戰斧 唔係鎚仔 仍然有好多人會望到係鎚仔 但上一段已經有幕係雷神企直個人將把戰斧棟企係地再就咁放對手上去 鎚仔方有咁高身同邊有咁長 所以我咪每次都咁講
你講咩改一改就得 關咩事 ? 唔係改一改或者可唔可以任意改既問題呀 大哥
大家都唔係完整正常既生物
似係avegers啱抵步 或者打左啲雜兵一陣 終於到thanos 面前咁款 而thanos 就係就咁全係度等姐
Btw前導預告bw講thanos did it段野似係係cm出現後既交待黎
係咩 完全封鎖你先
唔支持既你入黎做咩???
認真 我都有少少咁既諗法 會唔會係返左去new york之後見到以前既隊長 說服佢相信未來發生咩事
Btw雖然個個隊長件衫唔係復一套衫 但經過雷神三單雙眼發電之後 預告真係連背景 衣著都不可盡信
講到咁口響做乜?
一定要一齊做傻鳩先可以係度討論?
條trailer CA第一個shot好似仲未大隻
其實拍戲呢同一段可以拍好多個shot
而佢依家只係預告 佢同一段可以放兩個唔同既shot出黎
最終電影可能又係第三個版本既呢一段
明冇
trinity
大家都係相信同希望先會一齊出現係度
而你呢句咁樣既存在我反而唔知你為乜
講真好老實係人都知票房上到某個位一家係有難度
大家認為CM班 娜美星人 會唔會出場?佢地作用好大喎其實
DC贏哂
著背心個段?
個人認為只係Chris Evans 無點操返之前個身型
個幕似係隊長執返正個人剪哂啲毛之後諗野既鏡頭黎
I do
比marvel d trailer 呃得多
硬係覺得thanos 話fight me 果度唔係打trinity

會唔會係打Eternals
why?
SORRY眼殘,睇返上次原來係同今次拍攝角度唔同咗
應該唔會 Endgame係緊接Infinity War拍埋
下次你試下講多啲 表達清楚啲
唔會既意思係?唔會係無點操
我覺得唔出奇呀 復三本身佢都無咩大隻鏡頭 同埋復三其實已經細左一個碼咁
同埋我知係back to back咁拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞