復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike

https://www.youtube.com/watch?v=H2ePtaCGrYc&feature=share

係依條 唔係樓主po嗰條
頭嗰半分鐘

rocket war machine

個陣仲要上足半年定唔知幾耐都仲爆緊場
坦白講 有咩咁亂
你係衰唔識修飾同太率直咁講野
陪d未上過太空既人
等佢地冇咁驚
哦~~ 原來係噤
唔一定…
鬼都好迷比卡超
但ragnarok肯定係DS之後
嗰陣睇Antman and Wasp 臨尾彩蛋 後面有人好驚訝點解Pym佢地變曬灰
就係因為CM同Thor太快
橫掂去到都係等齊人先開片
不如一齊坐大太空船慢慢un去
而家較返光黎睇先見到
Thanos 新武器同埋跪咗喺度?

本來只係想討論套戲,但真係忍唔住屌鳩你
有大堆頭戲又點啫,個撚個好似你咁撚窮,睇套戲都要左計右計咩,係想睇多幾次嘅,自然會入場啦
無人話睇殺神就唔可以睇多次avg 4啵
我舊年avg 3都睇咗4次,咪一樣照睇埋其他戲
就算avg 4拍得幾好都無說服力,呢句得你講咋啵
Avg 4大把賣點啦,avg 3續集,mcu 階段性大結局
十年鋪排最高潮,tony 同隊長再度聯手,重要係佢哋嘅告別作
賣點大把,係你自己發雞盲
咩叫avg 3得果20億?20億好易?重有邊套英雄片可以過20億?
世界上無咩唔可能
到時真係過咗都唔出奇
大家想佢過係因為睇咗十年有感情,希望佢有好成績
唔係好似你咁係唔係都話人打飛機
好老實講話人哋打飛機呢句說話其實真係好多餘
根本無point可言,單純人身攻擊
唔會令你變到有說服力
要駕駛
迷嘅先唔會睇呢套濕鳩戲
上年都一開就死ser啦 今次未開售已經咁誇張
今次真係完全估唔到個故事點發展 又話量子領域好重要、又話靠cm救世、又話聚焦返六位元祖
仲有新角色 同幻視返生做打手(鳩估)
我估頭一個鐘到個半鐘同劇透9成近 之後點行就未知
太空船識跳點
轉眼已去目的地
自己飛有撚排
Joker (2019)官方預告
https://lih.kg/1090473

DC贏哂
諗起dc套Shazam就覺得好撚慘 分分鐘落咗畫都冇乜人知
無辦法
揀今個月上已經出事
你剩係會見到Avengers嘅宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞